-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

-- FAQ

Belkyra

Belkyra, het nieuwe vetoplossende product, speciaal voor de onderkin is nu beschikbaar bij Aesthetic Beauty Center. Belkyra, in het buitenland ook Kybella genoemd, bestaat uit deoxycholinezuur, dat ook van nature in het lichaam voorkomt om vetten af te breken. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld de onderkin aanpakken. In tegenstelling tot Botox waarbij de resultaten maximaal een half jaar zichtbaar zijn  is het effect van Belkyra permanent.

kybella 3

Uw onderkin weg zonder operatie: in Amerika is het al de normaalste zaak van de wereld. In Nederland is de techniek nog relatief nieuw. Bij de behandeling maakt de cosmetisch arts gebruik van een injectable met deoxycholinezuur. Deoxycholinezuur kan succesvol worden ingezet bij de behandeling van submentaal vet, of ook wel ongewenst vet onder de kin. De behandeling biedt een alternatief voor liposuctie.

Kybella-men

kybella-before-after

Meer informatie

Advies op maat

Omdat iedereen er anders uitziet geven we advies op maat. Dit vindt plaats tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten, voorafgaand aan de behandeling. Het is ook mogelijk om een losse vrijblijvende intake aan te vragen. De arts neemt samen met u uw wensen en de mogelijkheden door. Ook vertelt hij wat u van de behandeling kunt verwachten. De arts streeft altijd naar een mooi, natuurlijk resultaat, zodat u na de behandeling met tevredenheid in de spiegel kunt kijken.

De behandeling

De procedure duurt gemiddeld 30 minuten, afhankelijk van de mate van volheid van de onderkin en met hoeveel injecties deze behandeld dient te worden. Nadat de huid is schoongemaakt met alcohol wordt het gebied onder de kin nauwkeurig afgetekend met een huidpotlood

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal door de werkzaamheid van deoxycholinezuur de onderkin opzwellen en rood worden. Voor zover er pijnklachten ontstaan tijdens de behandeling verdwijnen deze snel door na de injecties direct te koelen. Er kunnen ook enkele blauwe plekken optreden. De zwelling, roodheid en blauwe plekken zijn na 7-10 dagen weer verdwenen. U kunt in principe direct uw dagelijkse activiteiten weer oppakken, het enige waar u rekenen mee moet houden is zichtbaarheid van de zwelling van de onderkin. Het is aan te raden de eerste dag 3 x per dag 2 tabletten van 500 mg paracetamol in te nemen, dan bent u na de behandeling het minst beperkt. Dit is niet strikt noodzakelijk. De volgende ochtend, of dezelfde avond kunt u gewoon douchen. 

Control afspraak

In principe is er na een behandeling met Belkyra geen controle afspraak nodig. Echter, wanneer u na acht weken niet tevreden bent over het resultaat, is het altijd mogelijk om toch langs te komen bij één van onze cosmetisch artsen. Dit is mogelijk tussen de 8e en 10e week na uw behandeling.

Tarief Belkyra

€ 600 per behandeling.

Pakketprijs voor 2 behandelingen € 1000.-

Veelgestelde vragen

Doet de behandeling pijn?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als erg pijnlijk ervaren. De prikjes kunnen wel een branderig en onaangenaam gevoel geven.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van de behandeling is blijvend.

Wat voor resultaat mag je verwachten?

Je mag een mooi subtiel resultaat verwachten, maar het wachten is letterlijk. Het vetweefsel wordt geleidelijk door het lichaam afgebroken. Het uiteindelijke resultaat laat dus even op zich wachten. Na 8 weken is het resultaat zichtbaar.

Kan ik werken na deze behandeling?

Ja, u kunt prima werken na de behandeling.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven