-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Kaaklijncorrectie

De kaaklijn en uw kin zijn zeer bepalend voor uw gezichtsvorm. Naarmate u ouder wordt verslapt de kaaklijn. Bent u op dit moment ontevreden over uw kaaklijn? Dan is botulinetoxine voor u een uitkomst. Aesthetic Beauty Center is gespecialiseerd in deze behandeling. U zal na afloop weer een welkgevormde, strakke kaaklijn krijgen.

Een toonbeeld van echte schoonheid

Aan het onderkaakbot zit een halsspier. Als u deze overmatig aanspant kan uw kaaklijn in de loop der jaren verzakken. Ook het veelvuldig activeren van de marionetspier, de spier die de mondhoeken omlaag trekt, kan dit effect creëren. Onze artsen zullen de oorzaak achterhalen en vervolgens botox injecteren in de betreffende spieren. Zo kan de kaaklijn weer hersteld worden. Deze behandeling staat ook bekend als de Nefertiti-injectie. Nefertiti was rond 1352 v. Chr de koningin van Egypte. Zij wordt altijd afgebeeld met een prachtige, strakke kaaklijn. Een toonbeeld van echte schoonheid!

before-after-kaaklijncorrectie-botox.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten zal de arts uw wensen en de behandelmogelijkheden met u bespreken. Het kan zijn dat een behandeling met botox alleen niet voldoende is. In dat geval zal hij ook een filler adviseren.

Voor de behandeling

We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Zo is er genoeg tijd voor de administratieve afhandeling en de intake. Ook raden we u aan 48 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken of bloedverdunnende medicijnen te gebruiken.

De behandeling

Zodra u op de stoel in de behandelkamer plaatsneemt zal de arts eerst de behandelzone desinfecteren. Daarna tekent hij de prikpunten aan. Vervolgens injecteert hij de botulinetoxine voorzichtig in de betreffende spieren, zodat deze kunnen ontspannen.

Na de behandeling

U kunt na de behandeling last krijgen van een lichte zwelling of wat blauwe plekjes. Dit trekt snel weg. We raden u aan de meegegeven instructies van de arts nauwgezet op te volgen, zodat de behandeling zo goed mogelijk aanslaat.

Controle

U kunt eventueel 2 tot 3 weken na de behandeling op controle komen ter evaluatie. Het is dan ook mogelijk de herbehandeling in te plannen. Is er nog te veel spieractiviteit in de betreffende spieren, dan kunnen we deze kosteloos bijvullen met botox. Mocht er daarna nog steeds sprake zijn van spieractiviteit, dan zetten we de botoxbehandeling niet voort, want uw lichaam reageert dan niet op de juiste wijze op botox.

Tarief kaaklijncorrectie

We bieden deze behandeling aan vanaf € 100,-

Veelgestelde vragen

Kan ik na deze behandeling nog goed kauwen?

De behandeling heeft geen effect op uw kauwfunctie.

Helpt deze behandeling ook tegen tandenknarsen?

We kunnen de botox injecteren in uw kaakspieren zodat u geen last meer hebt van onbewust tandenknarsen in de nacht.

Hoe snel is het resultaat zichtbaar?

Bij botox wordt het resultaat na 3 tot 4 dagen zichtbaar. Maar botox heeft een werkingstijd van 2 weken. Daarna ziet u het definitieve resultaat. Dit blijft 3 tot 5 maanden aanhouden. Als u voor het eerst bent behandeld met botox kan het zijn dat het resultaat minder lang aanhoudt. Botox heeft doorgaans een opbouwtijd van een halfjaar nodig.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven