-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Marionetlijnen

Niemand wil een vermoeide of verdrietig uitstraling hebben. Marionetlijnen hebben dit effect helaas wel. Deze lijnen ontstaan in de mondhoeken en lopen soms helemaal door naar de onderzijde van de kin. We noemen ze ook wel afgezakte mondhoeken. Heeft u hier last van? Met botox kunnen we dit probleem eenvoudig oplossen. 

Marionetlijnen kunnen helemaal verdwijnen

Met slechts één injectie per kant kunnen de marionetlijnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Wel geldt: hoe vaker u naar de kliniek komt voor een behandeling, hoe beter de botox werkt. Botox heeft namelijk een opbouwtijd nodig. Doorgaans werkt botox 3 tot 5 maanden. Na 3 tot 4 dagen is het eerste effect zichtbaar en na 2 weken ziet u het definitieve resultaat. Het natuurlijke eiwit botox is geheel veilig en valt onder de geneesmiddelenwet. Als de marionetlijnen te diep zijn kunnen we een aanvullende behandeling overwegen met een hyaluronzuur filler.

before-after-marrionetljinen-botox.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Iedereen heeft een ander gelaat. Daarom krijgt u eerst advies op maat. Dit vindt plaats tijdens een vrijblijvend intakegesprek van ongeveer 10 minuten voordat de behandeling start. U bespreekt uw wensen met de arts en hij vertelt u welke mogelijkheden er zijn. Een vrijblijvende intake kan ook los van de behandeling worden ingepland.

Voor de behandeling

We raden u aan om 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen te slikken of alcohol te drinken. Meestal brengen we geen verdoving aan omdat de behandeling niet veel pijn doet. Als u 15 minuten voor de behandeling aanwezig bent hebben we genoeg tijd voor de vrijblijvende intake en de administratieve afhandeling.

De behandeling

Na de intake en de administratieve afhandeling bent u van harte welkom in de behandelkamer. De arts zal uw gezicht desinfecteren en puntjes zetten op de plaatsen waar hij gaat prikken. Daarna brengt hij de injectie in met een paar kleine prikjes. Dit duurt maximaal 10 minuten. U ziet niet direct resultaat na de behandeling. Vaak is dit pas 3 tot 4 dagen daarna zichtbaar. Het definitieve resultaat ziet u na 2 weken.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u alle instructies van de arts goed opvolgt. De eerste dagen zal er een lichte zwelling zichtbaar zijn of wat blauwe plekjes. Maar dit trekt snel weg. Bovendien kunt u dit gemakkelijk camoufleren.

Controle

2 tot 3 weken na de behandeling kunt u terugkomen voor controle. U evalueert dan met de arts of de behandeling goed aanslaat. Als de spieractiviteit van de behandelde spieren nog steeds hoog is, kunnen we extra botox inspuiten. Dit zit bij de behandeling inbegrepen. Is er daarna ook nog sprake van spieractiviteit, dan stoppen we de botoxbehandeling. Uw lichaam reageert dan niet goed op botox.

Tarief behandeling marionetlijnen

We bieden deze behandeling al aan vanaf € 100,-

Veelgestelde vragen

Doet de behandeling pijn?

Meestal wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren, maar het kan zijn dat u toch wat pijn voelt.

Welk resultaat kan ik verwachten?

We kunnen de marionetlijnen goed behandelen. U zal een duidelijke verbetering zien. Het effect van botox blijft 3 tot 5 maanden behouden. Na 3 maanden kunt u terugkomen voor een herbehandeling.

Wat zijn de bijwerkingen?

U kunt last krijgen van wat roodheid, blauwe plekken of een zwelling maar dit verdwijnt na een paar dagen. Bij een allergische reactie meteen bellen naar ons of naar uw huisarts.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven