-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Neklijnen

Heeft u last van een rimpelige hals? Dit wordt ook wel een kalkoenhals genoemd. Gelukkig hoeft u hier niet mee rond te blijven lopen. Aesthetic Beauty Center kan met behulp van botulinetoxine uw halsspieren laten ontspannen waardoor de hals verstrakt. Bij frequente herhaling is het ook mogelijk om op den duur de horizontale lijnen in de nek te verminderen. 

Geen coltrui of sjaal meer nodig

De hals wordt vaak blootgesteld aan de zon en niet zo nauwkeurig met zonnebrand ingesmeerd als het gezicht. Daardoor ziet de hals er vaak sneller rimpelig uit. Ook verliest de hals in de loop der jaren elasticiteit door het overmatig aanspannen van nekspieren. Na de behandeling met botox zal uw hals er veel strakker en netter uitzien. U hoeft uw hals niet meer te verbergen met een coltrui of sjaal. Vaak gaat de verouderde hals samen met een verslapte kaaklijn. Dit verschijnsel behandelen we eveneens met botox.

before-after-neklijnen-botox.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Een verouderde hals kan vele kenmerken hebben: loshangend vel, horizontale lijnen of plooien, verticale strengen, enzovoort. Daarom geeft de arts u eerst advies op maat. Als hij concludeert dat botox alleen niet voldoende is zal hij ook een filler adviseren. Dit adviesgesprek is geheel vrijblijvend en vindt doorgaans 10 minuten voor de behandeling plaats. Het is eveneens mogelijk deze gratis intake los van de behandeling te plannen. 

Voor de behandeling

Het is belangrijk dat u 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen gebruikt of alcohol drinkt. We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we genoeg tijd hebben voor de vrijblijvende intake en de administratieve afhandeling.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Eerst zal de arts uw nek desinfecteren en de priklocaties intekenen. Daarna injecteert hij de botox heel voorzichtig. Het kan een beetje gevoelig zijn en u kunt een lichte zwelling of wat blauwe plekjes krijgen. Maar dit trekt snel weg.

Na de behandeling

Het resultaat is zichtbaar na 3 tot 4 dagen, maar botox heeft een werking van 2 weken. Dan ziet u pas het definitieve resultaat. Dit blijft meestal 3 tot 5 maanden aanhouden. Als u echter voor het eerst botox gebruikt heeft u te maken met een opbouwtijd van ongeveer een halfjaar. We raden u aan om altijd de instructies van de arts te volgen voor een optimaal resultaat.

Controle

Indien u dat wenst kunt u na 2 tot maximaal 3 weken op controle komen om de behandeling te evalueren. We kunnen dan ook een herbehandeling inplannen. Is er na de behandeling nog steeds veel spieractiviteit? Dan zullen we wat extra botox inspuiten. Dit is geheel kosteloos. Als er daarna ook nog sprake is van spieractiviteit staken we de behandeling. Uw lichaam reageert dan blijkbaar niet goed op botox.

Tarief behandeling neklijnen

Deze behandeling bieden we aan vanaf € 300,-

Veelgestelde vragen

Moet ik na deze behandeling slapen in een andere houding?

Na deze behandeling is het belangrijk dat u niet meteen gaat liggen. Dit kan pas na 2 uur. Daarna kunt u in iedere houding slapen die u wenst.

Blijf ik altijd een strakke nek houden?

Nee, botox is een tijdelijk middel. Als u een strakke nek wilt houden raden we u aan iedere 3 maanden terug te komen voor een herbehandeling.

Wat kan ik doen om een kalkoenhals te voorkomen?

Het is belangrijk dat u uw nek goed insmeert met zonnebrandcrème als de zon schijnt. Verder is het verstandig om niet te roken en te veel alcohol te drinken. Door roken en alcohol veroudert de huid sneller. U kunt ook altijd langskomen in de kliniek voor een botoxbehandeling. Botox werkt namelijk eveneens preventief.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven