-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Wenkbrauwlift

Heeft u last van afhangende wenkbrauwen? Hierdoor kunt u een drukkend gevoel ervaren op uw ogen. Ook zorgen afhangende wenkbrauwen voor een vermoeide of norse uitstraling. Gelukkig is hier op eenvoudige wijze iets tegen te doen: een wenkbrauwlift met behulp van botox. Aesthetic Beauty Center voert deze behandeling regelmatig uit. 

Een open blik

De stand van uw wenkbrauwen heeft veel invloed op uw gezichtsuitdrukking. Met behulp van een paar gerichte botoxinjecties zorgen onze artsen ervoor dat uw wenkbrauwen enkele millimeters gelift worden. Hierdoor krijgt u weer een open blik. Ook wordt de omliggende huid gladder om te zien. Met behulp van een paar gerichte botoxinjecties zorgen onze artsen ervoor dat uw wenkbrauwen enkele millimeters gelift worden. De botox die wij gebruiken is uiterst veilig en het resultaat houdt doorgaans 3 tot 4 maanden aan.

before-after-wenkbrauwlift-botox.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Om u zo goed mogelijk te helpen geven onze artsen advies op maat. Dit vindt plaats tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten voor de behandeling. U vertelt wat uw wensen zijn en de arts legt uit wat de mogelijkheden zijn. Ook vertelt hij wat u kunt verwachten van de ingreep. Tijdens de behandeling houdt hij zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Het is ook mogelijk om een losse vrijblijvende intake te plannen.

Voor de behandeling

We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we genoeg tijd hebben voor de intake en de administratieve afhandeling. Een verdoving is voor een botoxbehandeling niet nodig.

De behandeling

Na het gesprek en de administratieve afhandeling vindt de behandeling plaats. Deze duurt slechts 5 minuten. De arts desinfecteert eerst de behandelzone en hij tekent de priklocaties aan. Vervolgens injecteert hij de botox in het gebied rondom de wenkbrauwen. Doorgaans ziet u na 3 tot 4 dagen resultaat. De maximale werkingstijd van de botox is 2 weken. Pas dan ziet u het eindresultaat. Dit resultaat zal zo’n 3 tot 5 maanden zichtbaar zijn. Wel heeft botox een opbouwtijd nodig. Hoe vaker u komt in de kliniek voor een behandeling, hoe beter en langer het resultaat.

Na de behandeling

U kunt last krijgen van een lichte zwelling of wat blauwe plekjes, maar meestal is er niets te zien van de behandeling. We raden u aan de instructies van de arts goed op te volgen. Zo vertelt hij u dat u de eerste 2 uur beter niet kunt gaan liggen en de eerste 48 uur beter niet kunt sporten. Verder is het belangrijk dat u zo veel mogelijk van de behandelde zone afblijft, zodat de werking optimaal is.

Controle

Daar het eindresultaat van botox na 2 weken zichtbaar is, kunt u 2 tot maximaal 3 weken op controle komen voor een evaluatie. Eventueel plannen we dan ook de herbehandeling in. Als u de behandelde spieren nog steeds kunt bewegen zullen we extra botox inspuiten. Dit zit bij de behandeling inbegrepen. Kunt u deze spieren daarna nog steeds bewegen, dan zetten we de botoxbehandeling niet voort. Uw lichaam reageert dan niet op de juiste wijze op botox.

Tarief behandeling wenkbrauwlift

We bieden deze behandeling aan vanaf € 100,-

Veelgestelde vragen

Is een wenkbrauwlift geschikt voor mij of is een ooglidcorrectie een betere oplossing?

Als het een lichte of milde verslapping betreft is botox de oplossing. Is de verslapping erger dan kunt u het beste gaan voor een ooglidcorrectie. Dit bepalen we tijdens de vrijblijvende intake.

Krijg ik na deze behandeling een verbaasde uitdrukking?

Nee. Opgetrokken wenkbrauwen kunnen wel voorkomen bij een fronsbehandeling maar niet bij een wenkbrauwlift. Wel wordt natuurlijk de punt van de wenkbrauwen opgetrokken, wat ook het doel is van de behandeling.

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op deze behandeling?

We raden u aan om niet te gaan roken. Nicotine vernauwt de bloedvaten en dat belemmert het herstel na de ingreep. Ook is het belangrijk dat u voor de ingreep geen bloedverdunners of pijnstillers gebruikt.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven