-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATUURLIJK
  • PROFESSIONEEL

Oorcorrectie

Met de jaren verliest de huid collageen en elastine, ook in de oren. In combinatie met het dragen van zware oorbellen kan ervoor zorgen dat de gaatjes in de oren uitrekken of zelfs scheuren. Met fillers kan veel meer worden opgelost dan u waarschijnlijk in eerste instantie zou denken. Bovendien zijn plumpy earlobes een teken van jeugdigheid. Fillers brengen het volume terug in de oorlel waardoor de lengte van de oorlel vermindert. 

Gescheurde oorlellen

Het kan zijn dat uw oorlellen volledig gescheurd zijn of dat u andere ongemakken ervaart aan uw oren. Ook voor kleine chirurgische ingrepen kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar wat er voor u mogelijk is? Plan een gratis en vrijblijvend consult in met een van onze artsen op de website.

saggy-earlobe-300x239

Meer informatie

Gratis adviesgesprek

Geen lip is hetzelfde. Daarom geven we eerst advies op maat. De eerste 10 minuten van al onze afspraken zijn vrijblijvende intakes. Het is ook mogelijk een intake te plannen zonder dat daar direct een behandeling op volgt. Tijdens het adviesgesprek vertelt u wat uw wensen zijn. De arts geeft vervolgens eerlijk en passend advies. We streven altijd naar een natuurlijk resultaat waarbij het gehanteerde volume is afgestemd op de individuele behoeften, wensen en mogelijkheden. 

Voor de behandeling

We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we een verdovende crème kunnen aanbrengen. Verder raden we u aan om 2 dagen voor de behandeling geen alcohol te drinken of medicijnen zoals aspirine of ibuprofen te gebruiken. 

De behandeling

Na het consult, de administratieve afhandeling en als uw lippen goed verdoofd zijn starten we met de behandeling. Deze duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. De arts spuit de filler in de lip met behulp van een ultradunne naald. Ook injecteert hij de filler in de lipcontour om deze te optimaliseren. Als laatste zal hij de behandelde zone masseren. Een uiterst belangrijk onderdeel ter voorkoming van bobbels. 

Na de behandeling

De volledige hersteltijd duurt ongeveer 2 weken. U kunt last krijgen van blauwe plekken of gezwollen lippen. De zwelling is in de eerste 3 dagen het meest zichtbaar, waarna deze langzaam afneemt. Na volledige ontzwelling, die ongeveer 2 weken duurt, zal 20 tot 30 procent van het initiële volume direct afnemen. Verder raden we u aan de instructies te volgen die de arts u gegeven heeft, zodat het resultaat zo goed mogelijk zal zijn. 

Controle en kosteloze nabehandeling

2 tot maximaal 3 weken na de behandeling vindt er een controle plaats, indien nodig. Als het resultaat nog niet helemaal naar wens is, als gevolg van bijvoorbeeld een asymmetrie, bobbels, enzovoort,  zullen we uw lippen kosteloos nabehandelen. De filler moet worden opgebouwd in de lippen. Dit gebied in uw gelaat is bewegelijk, waardoor de filler in de beginperiode sneller oplost. Hoe vaker uw lippen worden geïnjecteerd, hoe beter de filler werkt. 

Tarief oorcorrectie

We bieden oorcorrecties aan vanaf € 150,- per 0,5 ml en € 300,- voor 1 ml. 

Veelgestelde vragen

Zijn fillers veilig?

Al onze producten voldoen aan de EU eisen en hebben een CE certificering. De fillers zijn nauwkeurig getest en uiterst veilig.

Doet de behandeling pijn?

Wij doen er alles aan het opvullen zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. 

Hoeveel filler heb ik nodig?

Hoeveel filler nodig is, is heel erg afhankelijk van de situatie. De prijzen voor een oorcorrectie zijn gemiddels tussen de 150 en 300 euro.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

-- FAQ (gekoppeld)

Scroll naar boven