-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Liquid facelift

Wilt u er jonger en stralender uitzien maar heeft u geen behoefte aan een operatie? Dan is een liquid facelift een uitstekend alternatief. Deze facelift realiseren we met behulp van botox, fillers en PDO draden die op strategische wijze worden geplaatst om uw gezichtscontouren te herstellen. Aesthetic Beauty Center voert deze behandeling regelmatig uit. Onze artsen vullen uw rimpels en plooien op zodat u een zachtere, vitalere uitstraling krijgt. Uw gezicht krijgt een volledige opfrisbeurt.

Herstel van de natuurlijke, jeugdige V-vorm

Tijdens de liquid facelift behandelen we de volgende gebieden: de slapen, jukbeenderen en wangen, neuslippenplooien, mondhoeken, fijne lijntjes, lippen, traangoot, kaaklijn, etc. Kortom: de liquid facelift is een strategische mix behandelingen van verschillende aangedane gebieden met fillers, botox en eventueel een pdo draadlifting. Zo krijgt uw gezicht zijn natuurlijke V-vorm terug, waardoor u er jeugdiger uitziet. Het resultaat van de liquid facelift blijft doorgaans 8 tot 12 maanden zichtbaar. Let wel: fillers hebben het eerste halfjaar een opbouwperiode nodig voor ze optimaal werken. Uiteraard kunnen er indien nodig meerdere gebieden meebehandeld worden, zoals de traangoot, neus of lippen. 

before-after-liquid-facelift-fillers.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Ieder gezicht is anders, daarom geven onze artsen u advies op maat. Dit vindt 10 minuten voor de behandeling plaats. Het is een vrijblijvende intake. U bespreekt samen met de arts uw wensen en de mogelijkheden. U kunt ook een vrijblijvende intake plannen zonder dat daar een behandeling op volgt.

Voor de behandeling

Indien u dat wenst brengen we een verdovende crème aan. Deze wordt oppervlakkig aangebracht, waardoor de behandelde zone gedeeltelijk maar niet helemaal verdoofd wordt. We vragen u in dat geval 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we genoeg tijd hebben. Voor de behandeling handelen we ook een aantal administratieve zaken af. Verder is het belangrijk dat u 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinkt of medicijnen gebruikt zoals aspirine of ibuprofen.

De behandeling

De behandeling duurt enkele minuten. Met behulp van botox realiseert de arts een wenkbrauwlift of vermindert hij lijntjes en rimpels. Door selectief kleine spieren te injecteren, ontspannen ze en worden de bewegingen die de betreffende rimpels veroorzaken geminimaliseerd. Met fillers lift de arts verzakt weefsel en gaat hij volumeverlies tegen. Daarna zal hij de behandelde zone licht masseren ter voorkoming van bobbels. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar, maar het definitieve resultaat ziet u na 2 weken. 

Na de behandeling

We raden u aan na de behandeling een aantal uur geen make-up te dragen en de instructies van de arts goed op te volgen. De herstelperiode duurt ongeveer 2 weken. De eerste 3 dagen is de zwelling het meest zichtbaar en er zullen wat blauwe plekjes te zien zijn. Daarna neemt de zwelling geleidelijk af. Ook zal het initiële volume zo’n 20 tot 30 procent zijn afgenomen.

Controle en kosteloze nabehandeling

U kunt eventueel 2 tot 3 weken na de behandeling langskomen voor controle. Mocht u last hebben van bobbels of andere oneffenheden zullen we u kosteloos nabehandelen. In sommige gevallen wordt er in overleg met de arts overwogen de behandeling te herhalen.

Tarief liquid facelift

Een mini liquid facelift bieden we vanaf € 800,- aan en een volledige liquid facelift vanaf € 1.200,-

Veelgestelde vragen

Is een liquid facelift altijd een goede oplossing?

Niet altijd. Als de verslapping van uw gezicht te erg is raden we een chirurgische facelift aan. En als uw huidkwaliteit niet voldoende is raden we u eerst aan deze te verbeteren.

Krijg ik straks een heel ander gezicht?

Onze artsen gaan zo subtiel mogelijk te werk. U behoudt uw natuurlijke uitstraling en zult zeker nog goed herkenbaar zijn. Mensen zullen hooguit zien dat u er jeugdiger uitziet, wat de bedoeling is.

Is een volledige liquid facelift altijd nodig?

Als uw gezicht licht tot matig is verslapt kunnen we ook een mini facelift realiseren. Dit is een voordeligere optie.

Krijg ik bobbels in mijn gezicht na de behandeling?

De hyaluronzuur fillers die wij gebruiken veroorzaken doorgaans geen bobbels. Vroeger werkten veel artsen met permanente fillers waarbij dat wel voorkwam, maar deze fillers zijn verboden. Mochten er toch wat ophopingen ontstaan hoeft u zich geen zorgen te maken. De arts kan deze ophopingen laten verdwijnen met behulp van massage of het oplosmiddel hyazon. Maar meestal verdwijnen de bobbels vanzelf.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven