-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Nasolabiale plooien

Heeft u last van diepe plooien tussen uw neusvleugels en mondhoeken? Hierdoor ziet u er mogelijk wat somber of bezorgd uit. Ook kan er een opvallende, storende schaduw zichtbaar zijn tussen uw wangen en bovenlip. Deze neuslippenplooien ofwel nasolabiale plooien zijn ontstaan door jarenlang spreken en lachen. Door ouderdom is de elasticiteit en stevigheid van uw huid achteruitgegaan. Daarbij kan het onderhuidse vetweefsel van de jukbeenderen naar beneden zijn gezakt. Aesthetic Beauty Center laat deze diepe plooien verdwijnen met behulp van fillers. Zo krijgt u weer een vitale, gelukkige uitstraling. 

Zorgeloos lachen

Onze artsen gebruiken fillers met de lichaamseigen, uiterst veilige injectable hyaluronzuur. Het effect van de filler blijft 8 tot 12 maanden zichtbaar. Wel is de filler het eerste halfjaar sneller uitgewerkt. De behandeling moet worden opgebouwd. Dankzij onze behandeling krijgt uw gezicht weer een natuurlijke expressie en kunt u voorlopig weer zorgeloos lachen. Voor een optimaal effect raden de artsen naast deze behandeling ook een fillerbehandeling aan van de jukbeenderen en wangen.

before-after-nasolabiale-fillers.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Iedereen ziet er anders uit. Daarom krijgt u voor de behandeling persoonlijk advies. Dit vindt plaats tijdens de eerste 10 minuten van onze afspraak. De arts bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. Ook vertelt hij uitgebreid wat u kunt verwachten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Doorgaans start daarna de behandeling. Maar het is ook mogelijk een losse vrijblijvende intake in te plannen. 

Voor de behandeling

Als u gebruik wilt maken van verdovende crème raden we u aan om 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Verder is het belangrijk dat u 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinkt of medicijnen slikt zoals ibuprofen of aspirine.

De behandeling

Na de administratieve afhandeling en de eventueel aangebrachte verdoving, start de behandeling. De behandeling van uw neuslippenplooien duurt maar een paar minuten. Per plooi brengt de arts zo’n 5 tot 10 prikjes aan. Daarna zal hij het behandelde gebied voorzichtig masseren om bobbels te voorkomen.

Na de behandeling

De hersteltijd duurt zo’n 2 weken. De eerste 3 dagen is de zwelling het meest zichtbaar, daarna neemt deze geleidelijk af. Ook zal er zo’n 20 tot 30 procent van het initiële volume afnemen. Het is belangrijk dat u de eerste paar weken de instructies van de arts goed opvolgt, zodat de behandeling zo optimaal mogelijk werkt.

Controle en kosteloze nabehandeling

Als het nodig is kan u 2 tot 3 weken na de behandeling op controle komen. Zijn er wat bobbels of andere oneffenheden zichtbaar? Dan zullen we u kosteloos nabehandelen. In sommige gevallen herhalen we de behandeling in overleg met de arts.

Tarief neuslippenplooi behandeling

Een neuslippenplooi behandeling voeren we al uit vanaf €300,-

Veelgestelde vragen

Blijft mijn natuurlijke lach behouden?

Ja, deze behandeling heeft geen effect op uw mimiek. Bij een botoxbehandeling is dit wel het geval. 

Waarom wordt er een behandeling van de jukbeenderen geadviseerd bij een neuslippenplooi behandeling?

Als u alleen de neuslippenplooi laat behandelen en uw wangen en jukbeenderen uitgezakt laat, zal het resultaat minder gelijkmatig zijn. Door het opvullen van jukbeenderen en wangen lift de hangende huid op de neuslippenplooi op. Daarna kunnen de resterende lijnen en dieptes nog beter worden opgevuld met fillers.

Welke filler gebruikt u voor deze behandeling?

Voor deze behandeling maken we gebruik van direct oplosbare fillers zoals Stylage.

Krijg ik littekens door deze behandeling?

Nee, bij geen enkele behandeling van ons ontstaan littekens, tenzij u hier zelf genetisch aanleg voor hebt.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven