-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Neuscorrectie

De neus heeft een prominente plaats in uw gezicht. Als uw neus een esthetisch afwijkende vorm heeft kan u zich onzeker voelen. Niet de grootte van de neus zelf doet uw gezicht wat grof lijken, maar de scheefstanden, hobbels en verzakkingen van de neus. De meeste mensen denken dat een neuscorrectie alleen operatief is. Maar tegenwoordig wordt deze behandeling ook vaak met fillers gerealiseerd. Dit verlaagt de drempel om iets aan uw neus te doen. Aesthetic Beauty Center voert dagelijks neuscorrecties met fillers uit. Het gaat hier om optische veranderingen, die uw neus optisch klein en fijn doen lijken en een mooi resultaat geven. 

Neuscorrectie met fillers

Als het een knobbeltje, deukje, haakneus, te grote neus of een naar beneden wijzende neuspunt betreft kunnen we uw neus behandelen met behulp van fillers. We maken hiervoor gebruik van hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en uiterst veilig. Het effect houdt doorgaans 6 tot 12 maanden aan. De filler moet het eerste halfjaar echter wel opgebouwd worden om een langdurig effect te realiseren. In sommige gevallen gebruiken we ook botox. Voor het rechtzetten van uw neusschot of het herstel van schade na een breuk is alleen een operatie de oplossing.

before-after-neuscorrectie-fillers.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Tijdens een vrijblijvende intake geeft de arts u advies op maat. Hij neemt uw wensen door en bespreekt de mogelijkheden. Als uw neus niet geschikt is voor botox of fillers zal hij dit aangeven. Ook vertelt hij wat u van de behandeling kunt verwachten. De vrijblijvende intake vindt doorgaans 10 minuten voor de behandeling plaats. U kunt ook een aparte intake inplannen. De arts streeft bij iedere behandeling naar een optimaal en natuurlijk resultaat dat perfect past bij uw gelaat.

Voor de behandeling

We vragen u 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we indien u dat wenst de behandelde zone kunnen verdoven. Er zijn 2 opties: een verdovende crème of een injectie. De verdovende crème wordt oppervlakkig opgebracht. De huid zal gedeeltelijk maar niet helemaal verdoofd zijn. Verdoving met een injectie kan ook maar dat raden we vaak af omdat dit voor extra zwelling kan zorgen. Het is van belang dat u 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinkt of medicijnen zoals ibuprofen of aspirine inneemt. 

De behandeling

Na de intake, de administratieve afhandeling en het aanbrengen van de verdovende crème (indien gewenst), start de arts met de behandeling. Deze duurt maar enkele minuten. Met behulp van een naaldje of canule brengt de arts de filler in. Nadat hij dat heeft gedaan zal hij de huid licht masseren zodat er geen bobbels kunnen ontstaan. 

Na de behandeling

We adviseren u de instructies te volgen van de arts voor de komende periode. De eerste 3 dagen na de behandeling is de zwelling het meest zichtbaar. De gehele ontzwellingsperiode duurt gemiddeld 2 weken. Na die 2 weken zal het initiële volume ook met 20 tot 30 procent zijn afgenomen.

Controle en kosteloze nabehandeling

In sommige gevallen vindt er 2 tot 3 weken na de behandeling een controle-afspraak plaats. Het kan zijn dat het resultaat nog niet helemaal bereikt is. Bij deze behandeling zit gratis bijvulling inbegrepen. Deze bijvulling kan binnen 3 maanden na de initiële behandeling plaatsvinden.

Tarief behandeling

Een neuscorrectie met fillers of botox voeren we al uit vanaf €350,- inclusief nabehandeling binnen drie maanden.

Veelgestelde vragen

Welke risico’s zijn er verbonden aan een neuscorrectie?

De risico’s van een neuscorrectie met fillers of botox zijn miniem. U kunt een lichte zwelling of wat blauwe plekjes krijgen, maar deze zijn gemakkelijk te camoufleren. Als er andere complicaties zijn, zoals een allergische reactie, dient u direct contact op te nemen met ons of met uw huisarts.

Is de neuscorrectie zichtbaar voor anderen?

De behandeling is erg subtiel, zodat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Anderen zullen hooguit zeggen dat u er mooier uitziet. 

Is een neuscorrectie met fillers pijnlijk?

Ook als u kiest voor de verdovende crème, kunt u nog steeds wat pijn ervaren. Zeker als u de neuspunt laat behandelen. Dit is de meest gevoelige plek van uw neus. 

Kan ik een bril dragen na de neuscorrectie?

Als er filler is ingespoten in de neusbrug raden we alle brilvormen waarbij de bril direct op de neusbrug rust af. Een bril waarbij de pootjes op de zijkanten van de neus rusten is wel toegestaan.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven