-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Rimpelopvulling

Fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond: hoe ouder u wordt hoe meer u er krijgt. Als u deze rimpels storend vindt kunt u hier gelukkig op eenvoudige wijze wat tegen doen. De artsen van Aesthetic Beauty Center gebruiken botox en/of fillers om de tekenen van veroudering te verminderen, zodat u een zachtere, jongere uitstraling krijgt. 

Behoud van uw natuurlijke mimiek en contouren

Rimpels ontstaan door volumeafname in het gezicht en voortdurende samentrekking van de spieren. Als u een levendige mimiek heeft ontstaan rimpels sneller. In eerste instantie gebruiken onze artsen botox voor de behandeling van rimpels om hiermee de samentrekking van de spieren uit te schakelen. Een aanvullende filler kan het effect optimaliseren. Met name rimpels die zijn ontstaan door verlies aan vet- of bindweefsel zijn geschikt voor een fillerbehandeling. We maken altijd gebruik van een filler met hyaluronzuur. Dit is wereldwijd de meest gebruikte filler. Deze lichaamseigen stof hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Onze artsen houden altijd rekening met uw individuele wensen en zorgen ervoor dat u uw natuurlijke mimiek en contouren behoudt. Het effect van rimpelopvulling houdt ongeveer 12 maanden stand. 

before-after-rimpelopvulling-fillers.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Niemand heeft precies dezelfde rimpels, daarom geven onze artsen advies op maat. Dit gebeurt tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten, voorafgaand aan de behandeling. U bespreekt uw wensen en de arts vertelt u welke mogelijkheden er zijn en wat u kunt verwachten van de behandeling. Het is eveneens mogelijk een aparte vrijblijvende intake aan te vragen.

Voor de behandeling

Indien u dat wenst brengen we een verdovende crème aan. We vragen u dan om 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. De crème wordt oppervlakkig aangebracht, waardoor de behandelde plek niet volledig maar gedeeltelijk verdoofd zal worden. Verder is het belangrijk dat u 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinkt of medicijnen inneemt zoals ibuprofen of aspirine.

De behandeling

De behandeling duurt een paar minuten. Met behulp van een naald zet de arts een paar prikjes in de regio waar de rimpels zitten. Vervolgens masseert hij de behandelde zone zodat er geen bobbels ontstaan.

Na de behandeling

Het is van belang de komende tijd de instructies van de arts op te volgen. Als het uw eerste fillerbehandeling is, zal u het eerste halfjaar wat vaker terug moeten komen. De fillerwerking moet namelijk worden opgebouwd. De hersteltijd na de behandeling duurt ongeveer 2 weken. De eerste 3 dagen is de zwelling het ergst, daarna neemt deze geleidelijk af. Ook zal 20 tot 30 procent van het initiële volume afnemen.

Controle en kosteloze nabehandeling

Het is mogelijk om 2 tot 3 weken na de rimpelopvulling op controle te komen. Als u last heeft van bobbels, asymmetrie of andere oneffenheden zullen we dit kosteloos nabehandelen. Eventueel bespreken we met de arts om de behandeling te herhalen.

Tarief rimpelopvulling

We bieden rimpelopvulling aan vanaf €300,-

Veelgestelde vragen

Welke rimpels kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur fillers?

Voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, marionetlijnen, neuslippenplooien, kringen onder de ogen, ofwel: alle soorten gezichtsrimpels.  

Hoe snel zie ik resultaat van de rimpelopvulling?

Bij een filler behandeling ziet u meteen al resultaat en dit wordt alleen maar beter; zeker als de zwelling weg is. Als het uw eerste fillerbehandeling is zult u wat vaker moeten terugkomen voor een nabehandeling. Het eerste halfjaar heeft de filler tijd nodig om in te werken.

Ziet mijn gezicht er na de behandeling onnatuurlijk strak uit?

Onze artsen voeren de behandeling zo subtiel mogelijk uit, zodat het resultaat natuurlijk is. Mensen om u heen zullen alleen maar vinden dat u er jeugdiger en frisser uitziet.

Welke bijwerkingen zijn er mogelijk?

U kunt last krijgen van een lichte zwelling of wat roodheid, maar meer niet. Zijn er andere complicaties? Neem dan contact op voor advies.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven