-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATUURLIJK
  • PROFESSIONEEL

Pakketten

Als u bij ons meerdere behandelingen tegelijkertijd neemt kan u dat veel geld schelen. Zo kost een losse traangootbehandeling €350,- en kosten lipfillers €300,-. Als u deze behandelingen combineert krijgt u maar liefst €150,- korting en betaalt u maar €500,-. Bij het diamanten pakket loopt die korting zelfs op tot €400,-. Alle beschreven behandelingen zijn op de pagina's aanklikbaar. Zo kunt u makkelijk meer lezen over de behandelingen. Mocht u naar aanleiding van alle informatie op de website nog vragen hebben, kunt u uiteraard altijd contact opnemen via WhatsApp, Instagram, via ons e-mailadres of per telefoon.

WhatsApp Image 2021-11-27 at 11.24.22 AM


Onze pakketten zijn:

-- FAQ (gekoppeld)

Meer informatie

Fillermerken die wij gebruiken

Wij gebruiken fillers met hyaluronzuur. Dit is een niet-permanente lichaamseigen stof. Hyaluronzuur staat erom bekend dat het de vochtbalans ondersteunt en daardoor voor volume en hydratatie van de huid zorgt. Merken die wij gebruiken zijn: Stylage, Belotero, Teosyal en Radiesse. Radiesse bevat ook nog calcium. Dit stimuleert het collageen in uw huid waardoor deze sterk verbetert.

De behandelprocedure

De behandelprocedure bestaat uit de volgende onderdelen: een gratis intakegesprek van 10 minuten, eventueel een verdoving, de administratieve afhandeling, de behandeling zelf, instructies van de arts voor een zo optimaal mogelijk resultaat en eventueel een controle-afspraak.

Advies op maat

Om te beginnen krijgt u advies op maat van een van onze artsen. Onze artsen zijn gespecialiseerd in het creëeren en herstellen van volume in het lichaam. Tijdens een vrijblijvende intake van 15 minuten spreekt u uw wensen uit aan de arts en de arts zal aan de hand hiervan een behandelplan opstellen. Ook vertelt de arts wat u kunt verwachten van de behandeling en zal eventuele alternatieve bespreken. Deze vrijblijvende intake kunt u ook los van een behandeling plannen.

Voor de behandeling

Als u verdoofd wilt worden vragen we u 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Er zijn 2 opties: verdovende crème of een injectie. Bij de verdovende crème wordt de behandelzone gedeeltelijk maar niet helemaal verdoofd. De crème wordt namelijk oppervlakkig opgebracht. U zult nog steeds wat voelen van de behandeling. Maar een injectie kan zorgen voor meer zwelling en de hoeveelheid filler maskeren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om niet verdoofd te worden. Bovendien zit er in de filler zelf ook al een verdovend middel: lidocaine. Als u geen verdoving wilt kunt u 15 minuten van tevoren aanwezig zijn, zodat we genoeg tijd hebben voor de administratieve afhandeling.

De behandeling

Tijdens de behandeling zal de arts prikjes zetten in de behandelzone met een ultradunne naald. Daarna zal hij deze locatie masseren zodat de filler goed verspreidt. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Na de behandeling

U zal na de behandeling last hebben van wat blauwe plekken, roodheid en een lichte zwelling. Dit is het meest zichtbaar in de eerste 3 dagen. De gehele ontzwellingsperiode duurt 2 weken. Ook zal er 20 tot 30 procent van het initiële volume afnemen. U hebt ook een aantal instructies van de arts meegekregen voor deze 2 weken. Het is belangrijk deze goed op te volgen, voor een zo goed mogelijk resultaat.

Als u voor de eerste keer komt is het belangrijk dat u weet dat een filler een opbouwtijd nodig heeft van een halfjaar. Pas dan zal de filler optimaal werken. Doorgaans werkt een filler 8 tot 12 maanden. Daarna kunt u terugkomen voor een herbehandeling. 

Controle en kosteloze nabehandeling

Het is mogelijk om 2 tot 3 weken na de behandeling op controle te komen. Als u last heeft van bobbeltjes, asymmetrie of andere oneffenheden kunnen we deze kosteloos nabehandelen. Het is eventueel ook mogelijk een herbehandeling in te plannen.

Scroll naar boven