-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

De hals

Draagt u het liefst een sjaal om uw rimpelige hals te bedekken? Met behulp van de PDO draadlift methode kan Aesthetic Beauty Center de huid van uw hals verstrakken en verstevigen. Zo heeft u geen last meer van de zogenoemde kalkoenhals.

Elasticiteit en stevigheid

De hals wordt vaak jaren achter elkaar blootgesteld aan uv-straling. Hierdoor worden de rimpels dieper. Verder bevat de hals weinig vet, waardoor de huid sneller plooit en rimpelt. Bovendien heeft de hals weinig zweet- en talgklieren, zodat de huid sneller droog is. Uw hals ziet er dus sneller ouder uit. Met een eenvoudige oplossing zoals de PDO draadlift methode kunt u deze verschijnselen aanpakken. PDO (polydioxanon) hechtdraden zijn natuurlijk oplosbaar. Tijdens het oplossen maakt uw lichaam collageen aan. Dit geeft uw hals zijn elasticiteit en stevigheid weer terug. De methode is uiterst veilig. De hechtdraden worden ook al jaren gebruikt door chirurgen.


Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

10 minuten voor de behandeling geven we u advies op maat tijdens een vrijblijvende intake. De arts luistert naar uw wensen en neemt met u de mogelijkheden en de te verwachten resultaten door. Vaak wordt de hals lift gecombineerd met het liften van de onderkin. Soms kan hij u ook adviseren om botox en/of fillers te gebruiken, voor een zo optimaal mogelijk effect. Deze vrijblijvende intake kunt u ook onafhankelijk van de behandeling aanvragen.

Voor de behandeling

Het is belangrijk 48 uur van tevoren geen alcohol te drinken of bloedverdunnende medicijnen te gebruiken. Vlak voor de behandeling zullen we naast de vrijblijvende intake nog een aantal administratieve zaken met u afhandelen. We vragen u daarom 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. 

De behandeling

Eerst desinfecteert de arts uw hals en hij tekent de prikpunten af. Eventueel spuit hij een verdoving in in het gehele traject van de naald of de plaats waar de canule doorheen gaat. Vervolgens brengt hij voorzichtig met een ultradunne naald de oplosbare hechtdraden in of hij brengt de draad in met behulp van een canule via een eerder gemaakte opening. Hij doet dit zo nauwkeurig mogelijk, zodat het resultaat natuurlijk zal zijn. Het resultaat is na de behandeling al een beetje zichtbaar maar na 3 tot 5 maanden ziet u het definitieve resultaat. Om het resultaat te behouden is het van belang periodiek naar de kliniek terug te keren voor een herbehandeling. 

Na de behandeling

U kunt tijdens de eerste dagen na de behandeling last hebben van roodheid, zwelling en blauwe plekjes. Maar dit trekt snel weg. Verder is het van belang de huid zo veel mogelijk met rust te laten en de instructies van de arts op te volgen. 

Tarief behandeling fronsrimpels

  • Een hals lift kost €550,-
  • Een hals lift in combinatie met de onderkin lift kost €1.200,-

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de PDO draadlift behandeling van de hals?

Doorgaans duurt de behandeling zo’n 30 minuten. Dit is afhankelijk van de zones die behandeld worden en of er ook nog gebruik wordt gemaakt van fillers en botox. 

Zijn de PDO-draden zichtbaar na afloop?

Nee, de PDO-draden worden onderhuids ingebracht en zijn dus niet zichtbaar. 

Wat zijn de bijwerkingen?

U kunt de eerste dagen last hebben van roodheid, blauwe plekjes en een lichte zwelling. Als u de huid genoeg rust geeft trekt dit snel weg. Heeft u last van een allergische reactie of andere complicaties? Neem dan direct contact op met onze kliniek of uw huisarts. 

Wanneer kan ik niet behandeld worden met PDO-draden?


Als u anti-stollingsmedicatie gebruikt, actieve huidaandoeningen heeft, zwanger bent, allergisch bent voor polydioxanon, aanleg hebt voor het aanmaken van grote littekens, een auto-immuunziekte hebt, kanker hebt, een extreem slappe huid hebt, extreem veel vet bent verloren in uw hals of als u eerdere operatieve lifts heeft gehad in de betreffende gebieden. 

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven