-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Het gelaat

Heeft u behoefte aan een jongere uitstraling? De PDO draadlift methode is hier bij uitstek geschikt voor. De behandeling is snel en het resultaat is mooi en natuurlijk. Aesthetic Beauty Center kan met deze methode naar beneden gezakte wenkbrauwen, kraaienpootjes, ingevallen wangen, marionetlijnen, rokerslijnen, hamsterwangen en een uitgezakte kaaklijn aanpakken.

Uiterst veilige methode

Een stevigere, vollere huid en verminderde lijnen en rimpels. Dat staat u te wachten als u gebruikmaakt van de PDO draadlift methode. We draaien de klok een stukje terug zodat u er een aantal jaar jonger uit zal zien. De arts maakt hiervoor gebruik van oplosbare hechtdraden van polydioxanon (PDO). Chirurgen gebruiken deze draden ook al jarenlang; ze zijn namelijk uiterst veilig. 

pdo-het-gelaat-2-aesthetic-beautycenter.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Iedereen heeft een ander gelaat. Daarom geeft de arts u eerst advies op maat. Hij luistert aandachtig naar uw wensen en neemt met u de mogelijkheden door. Voor een optimaal resultaat kan hij adviseren om ook PRP, botox of fillers te gebruiken. Het gesprek vindt plaats tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten voor de behandeling. Het is ook mogelijk om los van de behandeling een vrijblijvende intake in te plannen.

Voor de behandeling

Het is van belang dat u 48 uur voor de behandeling geen alcohol drinkt of bloedverdunnende medicijnen gebruikt. Ook raden we u af om te roken. We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn voor de administratieve afhandeling en de vrijblijvende intake.

De behandeling

Na de vrijblijvende intake en de administratieve afhandeling vindt de behandeling plaats. De arts zal uw huid desinfecteren en de prikpunten aantekenen. Eventueel zal de arts gebruikmaken van een verdovingsspuit om het gehele traject van de draad te verdoven of de insteekplaats van de canule. Daarna zal hij met een ultradun naaldje de hechtdraad voorzichtig onder de huid plaatsen. Als u al eerder behandeld bent zal hij de draad invoeren met een canule bij een eerder geprikte opening. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Als de draad in de weken erna oplost zal het lichaam collageen vormen rond de hechtdraad. Collageen zorgt voor elasticiteit en natuurlijke stevigheid van de huid. Hierdoor ontstaat het gewenste liftende effect. 

Na de behandeling

De dagen na de behandeling kunt u last krijgen van een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken. Deze verdwijnen snel. We raden u aan de instructies van de arts goed op te volgen, zodat het resultaat zo optimaal mogelijk is. Het maximale resultaat is zichtbaar na 3 tot 5 maanden. Dit is echter niet blijvend. Voor een consistent resultaat raden we u aan periodiek terug te gaan naar de kliniek voor een herbehandeling.

Tarieven PDO draadlift gelaat

We hanteren de volgende tarieven voor een PDO draadlift:

  • Wenkbrauwlift: €500,-
  • Kin/marionetlijnen: €1000,-
  • Bovenlip/rokerslijnen: €850,-
  • Mid-face lift: €900,-
  • Kaaklijn lift: €500,-
  • Onderkin lift: €1200,-

Veelgestelde vragen

Doet de PDO draadlift methode pijn?

De methode is niet pijnloos, maar kan wel comfortabeler worden met behulp van een verdoving. Zeker als het gehele traject waar de draad doorheen gaat wordt verdoofd.

Blijf ik mijn natuurlijke mimiek behouden?


Ja, u kunt uw gezicht na afloop op natuurlijke wijze bewegen. Onze artsen gaan zo subtiel mogelijk te werk. 

Wat zijn de bijwerkingen?


De eerste uren na de ingreep kan uw huid wat geïrriteerd zijn of u kunt last hebben van hoofdpijn. U kunt dan gerust een paracetamol gebruiken. Verder kan de huid wat gaan opzwellen of rood worden. Blauwe plekjes kunnen eveneens zichtbaar zijn. Maar dit neemt binnen een paar dagen af. Heeft u te maken met een allergische reactie? Neem dan direct contact op met ons of met uw huisarts. 

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven