-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

PRP Gezichtsbehandeling

Heeft u een doffe huid? Of wilt u voorkomen dat uw huid snel veroudert? Dan is een PRP gezichtsbehandeling voor u de oplossing. Bij Aesthetic Beauty Center voeren we deze behandeling regelmatig uit. We frissen u weer helemaal op.

Een stralende, strakke huid

PRP wordt steeds populairder. Voorheen werd de methode vooral gebruikt om sportblessures te genezen, maar veel mensen zijn erachter dat het ook goed werkt als gezichtsbehandeling. Bij PRP wordt uw eigen bloedplasma gebruikt om uw huid te verbeteren. In plasma zitten namelijk groeifacturen en bloedplaatjes. Deze regenereren, ofwel herstellen uw huid. Het resultaat zal een stralende, strakke huid zijn. 


Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Onze artsen hebben jarenlange ervaring en veel kennis over het verouderingsproces opgebouwd. Zodoende kunnen ze u van persoonlijk advies voorzien. Tijdens een vrijblijvende intake zal de arts die u gaat behandelen advies op maat geven. Hij luistert aandachtig naar uw wensen en vertelt welke mogelijkheden er zijn. U kunt zowel voor of afzonderlijk van de behandeling een vrijblijvende intake aanvragen.

Voor de behandeling

Bij de PRP gezichtsbehandeling is het belangrijk dat u 30 minuten van tevoren aanwezig bent, want we zullen uw gezicht, indien gewenst, insmeren met een verdovende crème.

De behandeling

Tijdens de behandeling brengt de arts het plasma heel oppervlakkig aan in de huid met een ultradunne naald. De behandeling duurt ongeveer 5-10 minuten. Als u deze behandeling voor het eerst ondergaat raden we u aan om 3 keer terug te komen binnen dat jaar. Tussen de behandelingen zit ongeveer 5 weken. Daarna adviseren we u om 1 keer per jaar terug te komen voor een consistent resultaat. 

Na de behandeling

Direct na de behandeling is uw gezicht rood. Het kan zijn dat er ook een zwelling optreedt de eerste paar dagen. De roodheid, de zwelling en eventuele blauwe plekjes trekken snel weg. Verder raden we u aan de instructies van de arts goed op te volgen.

Tarief PRP gezichtsbehandeling

  • Een losse gezichtsbehandeling kost € 200,-
  • Een pakket van 3 behandelingen kost € 500,- 

Veelgestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is pijnlijk, maar met behulp van verdovingscrème kan deze wel comfortabeler worden.

Kan ik over straat na de behandeling?

Uw huid zal wat rood en gezwollen zijn de eerste dagen. Ook kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan op de plaatsen waar geprikt is. Maar dit kan u goed camoufleren met make-up.

Zie ik snel resultaat na de behandeling?

De eerste paar uur na de behandeling ziet uw gezicht er rood uit. Daarna krijgt u een gezonde blos. Deze blijft u behouden. Na de eerste behandeling ziet u al een beetje resultaat. Na 3 behandelingen is dit resultaat maximaal. 

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven