-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

PRP Haarbehandeling

Heeft u last van haaruitval, kaalheid of dun en beschadigd haar? Hierdoor kunt u zich onzeker voelen. Haar is zeer bepalend voor ons uiterlijk. Met behulp van een PRP-behandeling kan Aesthetic Beauty Center uw haargroei stimuleren, zodat u er weer jonger uit gaat zien.

Zonder operatie de haargroei stimuleren

PRP is een innovatieve, veilige en effectieve methode om zonder operatie de haargroei te stimuleren. Tijdens de behandeling wordt uw eigen bloedplasma gebruikt. In uw plasma zitten namelijk groeifactoren en bloedplaatjes. Aesthetic Beauty Center zet de PRP-behandeling in om haaruitval tegen te gaan, maar ook tijdens of na een haartransplantatie. Dit zorgt namelijk voor nog betere resultaten en een snelle wondgenezing. Vaak resulteert dit in 20% meer haar, sterkere gezondere haarzakjes en een langere levensduur van uw haar. 

Een injectie met plasma en groeifactoren zorgt voor:

  • Bevorderen de haargroei;
  • Betere doorbloeding van de haarzakjes;
  • Voeden van de haarzakjes;
  • Verbeteren van dun- en beschadigd haar;
  • Verminderen van ontstekingen;
  • Preventieve behandeling tegen haaruitval.


Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Gedurende een vrijblijvende intake van 10 minuten krijgt u advies op maat. De arts neemt met u de mogelijkheden door en luistert aandachtig naar uw wensen. Daarna volgen de administratieve afhandeling en de behandeling. U kunt ook apart van de behandeling langskomen voor een vrijblijvende intake.

Voor de behandeling

Het is belangrijk dat u 15 minuten van tevoren aanwezig bent om de intake, de administratie en de bloedafname te realiseren. Er zal gemiddeld 15 milliliter bloed bij u worden afgenomen. Vervolgens zullen we dit bloed 5 minuten centrifugeren. Zo ontstaat er gefilterd plasma waar de arts mee aan de slag kan. 

De behandeling

Tijdens de behandeling zal de arts het plasma met ultradunne naaldjes oppervlakkig in de huid injecteren. De behandeling duurt ongeveer 5-10 minuten. Voor een optimaal resultaat raden we u aan om het eerste jaar 3 tot 6 keer langs te komen. Zo kunnen de groeifactoren extra goed gestimuleerd worden. Na 1 behandeling zal u al resultaat zien, maar na 3 maanden is dit resultaat maximaal. Vervolgens kunt u een tweede pakket overwegen van 3 behandelingen, als het resultaat van de eerste 3 behandelingen goed is. Tussen de behandelingen zitten ongeveer 5 weken. Voor een consistent resultaat is het verstandig het tweede jaar iedere 6 maanden langs te komen en daarna 1 keer per jaar.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u de instructies van de arts goed opvolgt, voor een zo optimaal mogelijk resultaat. U kan de eerste dagen wat last hebben van zwelling en roodheid, maar dit trekt snel weg.

Tarief PRP Haarbehandeling

Een losse PRP haarbehandeling kost € 200,-. Een pakket van 3 behandelingen kost € 500,- 

Veelgestelde vragen

Kan ik met PRP haaruitval voorkomen?

Ja, u kunt PRP preventief inzetten. Wel is het van belang dat u regelmatig blijft terugkeren naar de kliniek. Zo blijven uw haarzakjes sterk.

Is deze behandeling veilig?

Onze artsen gaan uiterst veilig te werk. Bovendien wordt u met uw eigen bloed behandeld, dus de kans op infecties is zeer gering. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Bij het ondergaan van alleen een PRP-behandeling adviseren wij in het eerste jaar 3 tot 6 behandelingen. Het tweede jaar adviseren we u om iedere 6 maanden langs te komen en de jaren daarna 1 keer per jaar. 

Moet ik na de behandeling op een andere manier slapen?

Nee dat is niet nodig. Maar voorkom druk op de behandelde zone. 

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven