-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Aesthetic Beauty Center

Over onze cosmetische kliniek

Aesthetic Beauty Center is een medisch cosmetische kliniek voor esthetische behandelingen van het gelaat. Onze artsen zijn getraind en gecertificeerd in injectable behandelingen met botox, fillers, PDO en PRP. Deze behandelingen zijn gericht op de verbetering en verjonging van de huid. Daarnaast voeren zij ook haartransplantaties uit. 

Voor een optimaal en natuurlijk resultaat werken wij in de kliniek met injectables op basis van lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Ook gebruiken wij de veiligste producten en de nieuwste injectietechnieken. Wij streven naar een snel zichtbaar resultaat en een minimale herstelperiode.

Maak een afspraak
  • overons-overonzekliniek-afbeelding-Aesthetics.png
  • overons-veiligeneffectief-afbeelding-Aesthetics.png

Medisch cosmetische behandelingen

Veilig en effectief verjongen

Wij richten ons uitsluitend op medisch cosmetische behandelingen die uw gelaat op een veilige en effectieve manier verbeteren en verjongen. De artsen van Aesthetic Beauty Center hebben aandacht voor kwaliteit, service, hygiëne, comfort en nazorg. Uw wensen en ervaringen staan centraal en zijn het uitgangspunt van onze werkwijze. Onze behandelkamers zijn ingericht op uitstekende hygiëne en het optimaal uitvoeren van behandelingen met injectables.

Aesthetic Beauty Center stelt zich ten doel om u de hoogste kwaliteit te bieden. Deze kwaliteit is zichtbaar in de behandelingen en producten, onze artsen en in de zorgvuldige voor- en nazorg. Wij bieden u een uitstekende en persoonlijke behandeling met de focus op een natuurlijk resultaat.

Team van Aesthetic Beautycenter

ali-b-aesthetic-beautycenter.png

Drs. S.A. Hosseini

aniel-b-aesthetic-beautycenter.png

Dr. A. Sewnaik

Stappenplan

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor een losse, vrijblijvende intake, of voor een vrijblijvende intake voorafgaand aan de behandeling. Tijdens dit gesprek luistert de arts aandachtig naar uw wensen en hij bespreekt met u de mogelijkheden. Sommige afspraken dienen via whatsapp gemaakt te worden, zoals een behandelpakket, groepsbehandelingen en controles. Zie hiervoor de informatie op de afspraken pagina. Bij het maken van een behandelafspraak dient altijd een aanbetaling gedaan te worden.

Formulieren

De formulieren voor de administratieve afhandeling worden automatisch door ons systeem verstuurd. De administratieve afhandeling bestaat uit algemene informatie over de behandeling, een gezondheidsverklaring en de informed consent form (behandelovereenkomst). Als u de formulieren hebt gelezen dient u ze volledig ingevuld terug te sturen en digitaal te ondertekenen tijdens de afspraak. Hiervoor zal de arts tijdens de eerste 10 minuten van de afspraak (het consult), eerst alle formulieren met u doornemen, uw eventuele vragen beantwoorden, het behandelplan opstellen en u vragen de informed consent te tekenen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gerust bellen, mailen of appen.

De behandeling

Na de administratieve afhandeling, het vrijblijvende consult en de eventuele verdoving begint de arts met de behandeling. Het verschilt per methode hoe lang de behandeling duurt en welke stappen er worden ondernomen. Na de behandeling is het van belang de instructies van de arts goed op te volgen.

Na-controle (indien nodig)

Indien nodig kunt u 2 weken na de behandeling vrijblijvend naar de kliniek komen voor een nacontrole. Als u last hebt van bobbels of andere oneffenheden zullen wij dit kosteloos nabehandelen. Ook wordt er gekeken of er een eventuele herbehandeling nodig is.

Dit zeggen onze klanten

home-recensies-icon-Aesthetic.svg

Şeyma

"Yes!! Na alle gezeur heb ik het toch gewaagd om fillers te nemen😍 en ik ben er zoooo blij mee!!"

home-recensies-icon-Aesthetic.svg

HogerMusic

"You’re the best😭❤️"

home-recensies-icon-Aesthetic.svg

Şeyma

Yes!! Na alle gezeur heb ik het toch gewaagd om fillers te nemen en ik ben er zoooo blij mee!!

home-recensies-icon-Aesthetic.svg

Şeyma

Yes!! Na alle gezeur heb ik het toch gewaagd om fillers te nemen en ik ben er zoooo blij mee!!

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven