Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Bilvergroting met Sculptra

Je bent helemaal niet tevreden met je billen en wil hier graag iets aan doen zodat jij net als vele andere een mooie bilpartij hebt. Natuurlijk wil je geen operatie want dat is toch wel heel ingrijpend maar wat kun je dan wel doen om je billen te vergroten? Je kunt tegenwoordig een bilvergroting laten doen met Sculptra. Dit is een manier waarbij je geen operatie hoeft te ondergaan. Wij gaan je alles vertellen over deze manier. Misschien is dit ook wel de perfecte oplossing voor jouw billen.

Wat is Sculptra?

Sculptra is gebaseerd op een natuurlijke stof dat ook wel melkzuur genoemd wordt. Dit geeft een langdurig effect maar wist je dat melkzuur ook aangemaakt wordt in het lichaam? Natuurlijk wordt deze niet in een grote hoeveelheid aangemaakt. Sculptra zorgt ervoor dat je huid collageen aanmaakt. Hierdoor ontstaat er een mooi gladde huid. Natuurlijk zal dit niet gelijk honderd procent zichtbaar zijn. Wel zal dit een duidelijk mooi resultaat geven binnen een hele korte tijd.

Hoe gaat Sculptra in zijn werk?

Sculptra wordt geïnjecteerd met kleine naaldjes. Deze worden rondom de billen ingespoten. De injecties worden geplaatst op de plekken waar de oneffenheden zich bevinden. Hierbij kun je vooral denken aan de bovenkant en de zijkant van de billen. De billen krijgen een mooi volume wanneer de injecties geïnjecteerd zijn. Voor het behouden van het beste resultaat kan na verloop van tijd een herhaalbehandeling nodig zijn. Sculptra is een manier van billen vergroten die weinig risico’s met zich mee brengt. Ook is dit de minst ingrijpende manier om met mooi volle billen te pronken.

Wat zijn de kosten van Sculptra?

Natuurlijk snappen we allemaal dat een bilvergroting de nodige kosten met zich mee brengen. Bij een Sculptra behandeling zijn de kosten gebaseerd op de hoeveelheid vloeistof die geïnjecteerd moet worden. In de meeste gevallen laten mensen tussen de honderd en driehonderd milliliter injecteren. In overleg met je behandelend arts kunnen jullie samen besluiten wat het beste is voor jouw billen. Misschien ben je met honderd milliliter klaar en dan ben je natuurlijk een stuk voordeliger dan met driehonderd milliliter. Wil je net iets meer dan volle billen dan kom je natuurlijk al gauw aan de drie honderd milliliter. Je arts zou je kunnen adviseren en een offerte voor jou kunnen opstellen

De behandeling

Een behandeling voor een bilvergroting neemt ongeveer een uurtje van je tijd in beslag. De behandeling wordt uitgevoerd onder een plaatselijke verdoving. Tijdens de behandeling voel je dus eigenlijk helemaal niets. Wel zo prettig toch? Na de behandeling zou je een klein beetje te maken kunnen hebben met zwelling of een klein beetje pijn. Dit zou van zeer korte duur zijn en binnen enkele dagen weer verdwenen zijn. Jij geniet in no-time van een mooie bilpartij waar iedereen jaloers op zou kunnen worden en dat is natuurlijk de reden dat jij je billen hebt laten vergroten. We kennen immers allemaal de uitspraak wie mooi wil zijn moet pijn lijden, maar dit is natuurlijk zo weer opgelost.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close