Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Botox Utrecht

Botox Utrecht

Wie zich met botox in Utrecht wil laten behandelen, gaat daarvoor natuurlijk naar Aesthetic Beauty center in Rotterdam. Bij ons zijn alle mogelijke Botox behandelingen mogelijk. Behandeld worden bij een cosmetische kliniek waar de artsen jarenlang ervaring hebben op het gebied van botox is natuurlijk de beste keuze. Of het gaat om het wegnemen van voorhoofdsrimpelsfronsrimpels of juist om de kraaienpootjes, bij Aesthetic Beauty Center ben je bij het juiste adres.

De strijd tegen rimpels

Een behandeling met botox in Utrecht bij Aesthetic Beauty Center is dé manier om de strijd met rimpels aan te gaan. Het is voor veel mensen een grote belemmering dat er langzaam maar zeker meer rimpels op het gezicht en de hals verschijnen. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Doordat er bij ons op een goede en professionele wijze wordt gewerkt, zijn alle vervelende plooien en strepen op het gezicht op een goede wijze te behandelen. Het is daarvoor natuurlijk wel van belang om goed te weten hoe de zaken met botox in Utrecht worden aangepakt.

De werking van botox

Kiezen voor botox in Utrecht is een goede optie in de strijd tegen voorhoofdrimpel, fronsrimpels en kraaienpootjes. Deze gebreken komen met de jaren doordat de spieren in het gezicht vaak dezelfde bewegingen maken. Door de herhaling ontstaan dan rimpels. Een effectieve manier om hiertegen te strijden is het gebruik van botox. Het is de manier om de spier te ontspannen. Daardoor verminderen rimpels en zullen uitdrukkingsrimpels vervagen. Het gezicht ziet er direct een stuk strakker uit. Dit geeft ook direct een meer natuurlijke look. Dit is ook het voordeel van botox ten opzichte van andere methoden. Door er op tijd te beginnen met botox kan je ervoor zorgen dat bepaalde mimiek niet meer wordt gedaan. Hierdoor ontstaan er op de behandelde plekken minder snel rimpels.

Botox voor het voorhoofd

De rimpels in het voorhoofd zijn voor de meeste mensen een doorn in het oog. Het geeft het gezicht een oude uitstraling. Vaak gaat een persoon er ouder uitzien dan deze zich voelt. Daarom is de keuze voor botox in Utrecht dan goed te begrijpen. Botox voor het voorhoofd is precies de behandeling die de rimpels op goede wijze wegneemt. De rimpels zullen na de behandeling  binnen 24 uur te vervagen. In veel gevallen zullen de lijnen zelfs helemaal vervagen. Dit houdt dan ook nog eens rond vier maanden aan. Dit geeft een gerust gevoel en laat u er jeugdiger uitzien.

Goed voor de uitstraling

Botox voor het voorhoofd gebruiken is vooral belangrijk voor de uitstraling. Het voorhoofd speelt een belangrijke rol in de expressie en mimiek. Wanneer de rimpels en lijnen ontstaan, dan is dat een belangrijke factor in de uitstraling, juist omdat de lijnen er zo sterk uitspringen. Door een behandeling met botox in Utrecht te ondergaan is de jeugdige uitstraling weer terug te krijgen. De lange, horizontale rimpels zijn weg te nemen. Wel is het slim om deze behandeling dan te combineren met bijvoorbeeld een wenkbrauwlift en fronsbehandeling. Op die manier is de uitdrukking op een goede wijze te verbeteren.

Botox voor de fronsrimpel

Het is slim om botox voor het voorhoofd te combineren met een behandeling met botox voor de fronsrimpel. Dit is namelijk een manier om direct ook te zorgen voor een ontspannen en tevreden indruk. De fronsrimpel geeft vaak een vermoeide indruk, ook wanneer iemand uitgerust en topfit is. Door een behandeling met botox in Utrecht uit te voeren, is te zorgen dat de rimpels verdwijnen. De fronsrimpel wordt het vaakst aangepakt met botox. De ingreep is snel uit te voeren op een veilige wijze, maar heeft groot resultaat. Dit helpt om de jonge look weer terug te krijgen.

Botox in Utrecht Kraaienpootjes

De behandeling met botox in Utrecht is ook slim wanneer het gaat om de lijntjes rond de ogen. Met botox kraaienpootjes aanpakken is ook een methode die veel toegepast wordt. Juist ook omdat veel mensen de kraaienpootjes associëren met ouderdom. De behandeling is dan natuurlijk de geschikte manier om te zorgen dat dit niet langer speelt. Het helpt de spieren rondom de ogen gemakkelijk te ontspannen. De lijntjes rond de ogen zullen erdoor verzachten. In veel gevallen verdwijnen ze zelfs volledig. Daarmee is de oude uitstraling ook direct verleden tijd.

Gebruikmaken van kleine injecties

Botox tegen kraaienpootjes inzetten is gemakkelijk te doen. De kraaienpootjes ontstaan langzaam maar zeker door het lachen. Het zijn dus eigenlijk hele gezonde rimpels, al geven ze wel een vervelend en storend resultaat. De behandeling met botox in Utrecht is daarom de oplossing. Het is met enkele kleine injecties al mogelijk om het probleem te verhelpen. Na ongeveer 14 dagen is het goed zichtbaar welk effect het precies heeft. Waarbij het aan te raden is om meerdere botox behandelingen te ondergaan voor het best mogelijke resultaat.

Botox voor een gummy smile

Lachen is gezond, maar het kan ook tot onzekerheid leiden. Bijvoorbeeld bij het tandvlees bloot lachen. Het heeft natuurlijk geen zin om de lach te verbergen wanneer hinder hiervan wordt ondervonden. Dit wordt ook wel de gummy smile genoemd. Een behandeling met botox voor een gummy smile is dan de oplossing. Wie kiest voor enkele kleine injecties met botox in Utrecht, zorgt ervoor dat de spiertjes boven de mond beter ontspannen. Daardoor wordt de glimlach meer natuurlijk. Met als voordeel dat het tandvlees dus niet meer zomaar zichtbaar wordt. Dit effect kan tot 5 maanden volhouden, maar optimaal is een behandeling na elke 3 maanden.

Kiezen voor een botox kliniek in Utrecht

Of het nu gaat om botox voor een gummy smile, of een andere botox behandeling, er zijn altijd voldoende redenen om hiervoor te kiezen. In de eerste plaats is het natuurlijk fijn om gewoon weer vol zelfvertrouwen te zitten. Wie kan kiezen voor een jeugdige look door een behandeling met botox in Utrecht te ondergaan, kan het leven flink aangenamer maken. Dat de kleine injecties gemakkelijk toe te passen zijn en dat alles op veilige wijze kan gebeuren is daarin natuurlijk extra belangrijk te noemen.

De Botox kliniek in Utrecht

Voor een botox behandeling in Utrecht is de kliniek in Rotterdam de juiste plek. Voor de behandeling worden producten gebruikt die op uitgebreide wijze zijn gecontroleerd op kwaliteit. Daardoor is het veilig te gebruiken. Met enkele kleine prikjes is botox voor het voorhoofd of voor de fronsrimpel al te verzorgen. De spier zal direct ontspannen en in sommige gevallen helemaal vervagen. Het resultaat is al na vijf dagen goed zichtbaar. Daarom is de keuze voor een behandeling met Botox ook snel te maken.

Veiligheid en gezondheid

Zoals gezegd wordt er voor botox in Utrecht bij Aesthetic Beauty Center alleen gewerkt met middelen die uitgebreid gecontroleerd zijn. Bovendien worden er ook met zeer dunne naalden gewerkt. Daardoor zal ook dit de huid maar minimaal aantasten, met kleine blauwe plekjes die na enkele dagen al verdwijnen. Daardoor blijft de huid voortdurend in een gezonde staat. Binnen twee dagen is al niets meer te zien van de bijwerkingen van de behandeling. Het effect van de botox behandeling zelf blijft drie maanden tot een halfjaar zichtbaar. Wie zich regelmatig laat behandelen zorgt dus ook voor een blijvend positief effect. Dat maakt de kliniek vlakbij Utrecht waar veilig en gezond aan de look gewerkt wordt door specialisten.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close