Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

De oplossing voor neuscorrecties: Een neuscorrectie met fillers bij Aesthetic Beauty Center.

Neuscorrectie door gebruik van fillers.

Een neuscorrectie met fillers is een niet-chirurgische, een minimale procedure die wordt uitgevoerd om de vorm van de neus te veranderen. Bij Aesthetic Beauty Center bieden we deze innovatieve oplossing aan om ontevredenheid over je neus te behandelen. We gaan alles bespreken wat je moet weten over een neuscorrectie met fillers bij Aesthetic Beauty Center.

Hoe werkt een neuscorrectie met fillers?

Bij een neuscorrectie met fillers wordt een hyaluronzuur filler geïnjecteerd in specifieke gebieden van de neus om de vorm te veranderen. De filler zorgt voor meer volume en kan gebruikt worden om hobbels te verbergen, de neusbrug te verhogen, verlagen en asymmetrie te corrigeren.

De voordelen van een neuscorrectie met fillers.

Een neuscorrectie met fillers biedt verschillende voordelen ten opzichte van een chirurgische neuscorrectie. Het is geen hele ingrijpende procedure waardoor het dus ook snel herstelt en er gelijk resultaat te zien is. Daarnaast kan een neuscorrectie met fillers ook helpen bij het oplossen van ademhalingsproblemen.

Wat is belangrijk om te weten voorafgaand van een neuscorrectie met fillers?

‌Na de procedure zal de arts instructies geven over de nazorg, inclusief hoe je de neus kunt verzorgen en wanneer je weer normale activiteiten kunt hervatten. Hoewel de resultaten van een neuscorrectie met fillers meestal enkele maanden tot een jaar aanhouden, is een touch-up sessie aan te raden om de resultaten zo goed mogelijk te behouden.

Voor wie is een neuscorrectie met fillers geschikt?

Een neuscorrectie met fillers is geschikt voor mensen die subtiele veranderingen in de vorm van hun neus willen aanbrengen zonder een chirurgische ingreep te ondergaan. Het is ook een geschikte optie voor mensen die niet in aanmerking komen voor een chirurgische neuscorrectie vanwege medische redenen.‌

Neuscorrectie met fillers laten uitvoeren?

Een neuscorrectie met fillers is een effectieve, veilige en snelle oplossing voor mensen die subtiele veranderingen in de vorm van hun neus willen aanbrengen. Bij Aesthetic Beauty Center hebben we een team van ervaren artsen die deze procedure met precisie en zorgvuldigheid uitvoeren. Boek vandaag nog een consultatie en ontdek hoe we jou kunnen helpen om de neus te krijgen die je altijd al hebt gewild.

Overige behandelingen met fillers

Bij Aesthetic Beauty Center ben je op het juiste adres voor: Lip Fillers, Traangoot Fillers, Marionetlijnen en Kaaklijn Fillers.

Maak hier uw afspraak!

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close