Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

De populairste beautybehandelingen in 2023

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van beautybehandelingen om er mooier uit te zien en je zelfverzekerder te laten voelen. Maar welke behandelingen zijn nou helemaal van nu en worden het meest door mensen uitgekozen? Hier lees je alles over de meest populaire beautybehandelingen. Met deze behandelingen ga je fris en fruitig 2023 in en voel je je op je mooist en zelfverzekerder dan ooit. 

Profhilo behandeling

Een profhilo behandeling is de ideale oplossing voor de droge huid. Een profhilo behandeling hydrateert je huid, wat met het oog op de naderende koudere maanden voor veel mensen geen overbodige luxe is. Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen, bevordert de elasticiteit van de huid en het onderhuids vet wordt gelift. Hierdoor verminderen fijne lijntjes, raakt je huid beter gehydrateerd en wordt de huid gelift. Een profhilo behandeling kan niet alleen in het gezicht, maar ook in de hals, het decolleté en op de handen worden toegepast. 

Voor een optimaal resultaat heb je meerdere behandelingen nodig. Na ongeveer 6 tot 8 weken zul je het resultaat gaan zien. Je huid wordt strakker, egaler en zal meer gaan stralen. Het beste kun je een profhilo behandeling elke 6 maanden herhalen, om het mooiste resultaat te behouden. 

Behandeling van rimpels

Natuurlijk zijn alle anti rimpelbehandelingen ook nog altijd onverminderd populair. Veel mensen vinden het prettig als de huid wat strakker is, en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. 

De behandeling van kraaienpootjes

Eén van de meest populaire anti rimpelbehandelingen is toch wel de behandeling van kraaienpootjes. Naarmate je ouder wordt ontstaan er fijne lijntjes rond de ogen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om deze fijne lijntjes te verminderen. Zo kun je denken aan fillers of spierontspanners. De huid rondom de ogen trekt dan minder samen, waardoor de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en je een meer frisse en jeugdige uitstraling krijgt. 

Fronsrimpel behandelen

Ook de fronsrimpel, de rimpel die ontstaat tussen de wenkbrauwen, wordt vaak behandeld. Ook deze kan behandeld worden met fillers of spierontspanners. Wanneer er fillers gebruikt worden, de naam zegt het al, wordt de fronsrimpel opgevuld zodat deze minder zichtbaar is. Bij het gebruik van spierontspanners zal de huid van het voorhoofd minder samentrekken, waardoor de rimpels minder zichtbaar zijn. Een behandeling heeft altijd een tijdelijk effect. Naar verloop van tijd zal het effect minder zichtbaar worden en dient de behandeling herhaald te worden om de rimpels weer te verminderen. 

Behandeling tegen overmatig zweten

Tenslotte worden beautybehandelingen niet alleen ingezet om het uiterlijk te verbeteren. Ook overmatig zweten kan behandeld worden met bijvoorbeeld botox. De botox zorgt ervoor dat zenuwen die de zweetklieren prikkelen geblokkeerd worden. Op deze manier wordt er minder zweet geproduceerd en kan overmatig zweten dus worden tegengegaan. Er fijn voor mensen die veel last hebben van overmatig zweten. Na een behandeling hoef je je niet meer druk te maken om zweetplekken of nare luchtjes. Deze behandeling blijft ongeveer 3 tot 6 maanden zijn effect behouden, waarna de behandeling weer herhaald zal moeten worden. 

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close