Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Een mooier gezicht met bichectomy

Last van een vervelend aangezicht in je gezicht, dat wil ja natuurlijk helemaal niet. Kijk je in de spiegel en denk je jeetje wat kan ik hier nu aan doen. Je wilt natuurlijk gewoon blij zijn met je gezicht. Je gezicht is wat men als het eerste ziet maar wat kun je hier nu eigenlijk aan doen. Je kunt kiezen voor bichectomy. Dit is een geweldige behandeling om jouw huid weer te laten stralen en een mooi slank gezicht te creëren. Wij gaan je vertellen wat je moet weten over bichectomy.

WAT HOUDT BICHECTOMY IN?

Om het iets gemakkelijker te maken, zodat iedereen het kan begrijpen. Bichectomy is een buccale vetkussenextractie of ook wel een buccaal vetverwijdering. Deze wordt gedaan door een chirurg. Hierbij worden de prominente wangen verwijdert door het verwijderen van buccaal vetkussenweefsel. Als jij deze behandeling ondergaat zul je een prachtig resultaat behalen.

WAT IS HET RESULTAAT?

Je krijgt na een bichectomy behandeling een mooier en slanker gezicht zonder dat je hier littekens van gaat krijgen. De jukbeenderen zouden iets meer gedefinieerd worden. Dat heeft te maken met de vetverwijdering omdat er na de behandeling een contour gecreëerd wordt. De resultaten na de behandeling zullen van lange duur zijn omdat de vetkussens verwijderd zijn. Wel is het raadzaam na de behandeling een gezonde leefstijl aan te houden voor het best blijvende resultaat. Je kunt de bichectomy ook prima combineren met een filler om ook nog eens een perfect kaaklijn te creëren al hoeft dit natuurlijk niet.

HET HERSTEL VAN BICHECTOMY

Natuurlijk is het nogal een hele ingreep en zijn er net als bij andere operatieve ingrepen een aantal zaken waar je zeker rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk geen last krijgen van nare complicaties. Houd daarom rekening met onderstaande zaken.

  • De voorbereiding op de operatie gebeurt door middel van het advies van de arts.
  • Voor het herstel van de operatie kun je antibiotica mee krijgen. Wanneer je allergisch bent voor de bestanddelen kun je dit overleggen met de arts.
  • Het is aan te raden iemand in de buurt te hebben gedurende de eerste 24 uur.
  • De eerste dagen na de operatie is het zeer verstandig vloeibaar te eten.
  • Zorg ervoor dat er iemand is die je kan helpen in de eerste paar dagen.
  • In de eerste vier weken na de operatie mag je niet zwaar tillen of sporten.

WAT ZIJN DE RISICO’S VAN BICHECTOMY?

Zoals iedere operatieve ingreep brengt ook bichectomy risico’s met zich mee. Eigenlijk zijn de complicaties die zich kunnen voordoen vrijwel zeldzaam maar niet volledig uitgesloten. De complicaties die zich kunnen voordoen zijn:

  • Bloedingen. Op het moment dat je hier last van krijgt zul je pijn en zwelling kunnen ervaren. In het ergste geval zou je hier mee terug moeten naar het ziekenhuis om het leeg te laten lopen.
  • Een infectie. Iedere operatie kan een infectie opleveren. Infecties kunnen gepaard gaan met zwakte en vermoeidheid. Als jij hier last van krijgt schakel dan spoedig hulp in.
  • De wondgenezing. Sommige mensen hebben last van een moeilijke wondgenezing. Het is aan te raden niet te roken.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close