Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Filler behandelingen voor verschillende leeftijden

Filler behandelingen hebben de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. Mensen uit verschillende leeftijdsgroepen zijn op zoek naar behandelingen die hun huid of uiterlijk kunnen verbeteren. Maar welke behandelingen zijn er nu geschikt voor welke leeftijdsgroep en welke voor- en nadelen kleven er aan deze behandelingen? Wij leggen het je vandaag allemaal uit.

Tot 18 jaar

Voor kinderen onder de 18 jaar kunnen er alleen behandelingen worden uitgevoerd als er sprake is van medische noodzaak. Voor cosmetische behandelingen moet je namelijk minimaal 18 jaar oud zijn. Artsen mogen kinderen onder de 18 wel behandelen als er een medische noodzaak is. Bijvoorbeeld wanneer een kind psychisch lijdt door bepaalde uiterlijke kenmerken of problemen.

Tieners en cosmetische behandelingen

Hoewel cosmetische behandelingen niet bij minderjarigen mogen worden uitgevoerd, zijn steeds meer tieners geïnteresseerd in cosmetische behandelingen om hun huid te verbeteren. Een behandeling kan de zelfverzekerdheid van tieners vergroten, de huid verfijnen, pigmentvlekken en littekens verminderen en de huid verjongen, maar er kleven ook enkele nadelen aan. Hierbij moet je denken aan mogelijke bijwerkingen, hoge kosten, het risico op een infectie en de psyche van een tiener.

Goed overleg met een arts is daarom altijd van groot belang voordat een tiener een behandeling ondergaat. Op deze manier weet je zeker dat je goed geïnformeerd bent en dat er voor een behandeling wordt gekozen die ook daadwerkelijk bij de tiener past. In veel gevallen zullen tieners namelijk niet gebaat zijn bij het laten uitvoeren van een cosmetische behandeling, maar zijn zij beter geholpen met een heel ander soort behandeling die hun zelfvertrouwen kan versterken, zoals therapie of het beoefenen van een bepaalde sport.

Filler behandelingen voor volwassenen

Vanzelfsprekend zijn er voor volwassenen veel verschillende behandelingen mogelijk. Van fillers tot laserbehandelingen en van botox tot plastische chirurgie. Dit soort behandelingen kunnen de huid verjongen, de zelfverzekerdheid verhogen en zelfs bepaalde lichamelijke ongemakken tegengaan. Ook zorgen ze in veel gevallen voor een frissere, jongere uitstraling. Ook voor volwassenen zijn er echter nadelen aan het ondergaan van cosmetische behandelingen, zoals het ervaren van mogelijke bijwerkingen, risico op eventuele infecties en hoge kosten.

Aesthetic Beauty Center begrijpt deze nadelen en biedt daarom alleen de meest veilige en effectieve cosmetische behandelingen aan, waaronder filler behandelingen voor volwassenen.

Filler behandelingen zijn een populaire keuze voor volwassenen die hun uiterlijk willen verbeteren. Het kan gebruikt worden om rimpels te verminderen, volume aan het gezicht toe te voegen, de lippen te vergroten en meer definitie te geven aan de kaaklijn. Filler behandelingen worden uitgevoerd met hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en helpt bij het vasthouden van vocht en het behoud van volume en elasticiteit in de huid.

Bij Aesthetic Beauty Center wordt u behandeld door ervaren en gekwalificeerde artsen die u kunnen adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke behoeften. Onze artsen zullen u ook uitgebreid informeren over de mogelijke risico's en bijwerkingen van filler behandelingen en ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent voordat u de behandeling ondergaat.

Als u overweegt om een filler behandeling te ondergaan, kunt u erop vertrouwen dat Aesthetic Beauty Center de hoogste normen hanteert voor veiligheid, hygiëne en professionaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een consult.

Cosmetische behandelingen bij ouderen

Ook ouderen kunnen uiteraard gebruik maken van cosmetische behandelingen. Dergelijke behandelingen kunnen er namelijk voor zorgen dat ouderdomsverschijnselen verminderd worden, wat de zelfverzekerdheid ten goede zal komen. Daarnaast kan de kwaliteit van de huid verbetert worden en kunnen rimpels, littekens en pigmentvlekken aanzienlijk verbeterd worden door middel van cosmetische behandelingen. Dit zorgt voor een meer egale, stralende huid en een jongere uitstraling.

Voor ouderen gelden natuurlijk dezelfde nadelen als volwassenen. Vaak vinden mensen deze nadelen echter niet opwegen tegen de voordelen, waardoor toch gekozen wordt een cosmetische behandeling te ondergaan. Onder welke leeftijdsgroep je ook valt, het is altijd van groot belang dat je je goed laat informeren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarnaast is het belangrijk dat je een eventuele behandeling laat uitvoeren door iemand met de juiste kennis en ervaring. Op deze manier loop je minder kans op infecties en complicaties en de kans op het gewenste resultaat groter.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close