Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Kaaklijn fillers van Radiesse

Als je niet tevreden bent over je kaaklijn dan is daar met behulp van Radiesse kaaklijn fillers iets aan te doen. Bij Aesthetic Beauty Center werken we hiermee en de resultaten zijn in vrijwel alle gevallen uitstekend en naar tevredenheid van de klant. 

Fillers voor een stralende huid

Iedereen wil er graag jong uit blijven zien. Een paar charmante lijntjes daar kunnen we nog wel mee leven, maar als mensen je veel ouder schatten dan je bent dan is dat natuurlijk niet leuk. Met Radiesse kan de huidveroudering een halt worden toegeroepen. Al heeft niemand natuurlijk de eeuwige jeugd in handen, het proces kan hiermee wel sterk worden vertraagd. Je ziet er daardoor een stuk jonger uit, maar je gezicht behoudt een natuurlijke uitstraling. Er op je 50e uitzien als 18 is immers ook niet de bedoeling. Met fillers van Radiesse kies je voor een natuurlijke uitstraling die bij je past maar je wel veel meer zekerheid geeft over je uiterlijk. 

Hoe werken Radiesse fillers voor je kaaklijn?

Radiesse kaaklijn fillers worden met behulp van een injectie onder de huid gebracht. Ze zorgen er niet alleen voor dat rimpels worden verzacht. Ook wordt de aanmaak van collargeen gestimuleerd. Dee lichaamseigen stof zorgt er tijdens je jeugd voor dat je geen rimpels krijgt. Naarmate je ouder wordt neemt de productie van collargeen af waardoor je er ouder uit gaat zien. De fillers zijn volkomen onschadelijk, mits ze door een professional worden ingebracht. Bij Aesthetic Beauty Center kun je altijd rekenen op een professionele behandeling om je kaaklijn te verfraaien en te verjongen. Er blijven geen stoffen in je huid achter, de gel wordt uiteindelijk volledig afgebroken door je lichaam. Daarom is het noodzakelijk om een behandeling met fillers na verloop van tijd te herhalen. 

De positieve effecten van Radiesse

Als je kaaklijn fillers overweegt is het belangrijk om deze alleen te laten zetten door iemand die hier ruime ervaring mee heeft. Bij ons gezondheidscenter kun je er op rekenen dat je prima service krijgt en dat we instaan voor wat we doen. Radiesse geeft je huid verjonging gedurende minimaal 12 maanden. In de dagen na het inspuiten van de kaaklijn fillers merk je direct resultaat doordat de huid verzacht en rimpels wegtrekken of in ieder geval minder diep worden. Vervolgens zorgt de werkzame stof calcium microsferen ervoor dat je lichaam weer meer collargeen gaat aanmaken. Dat zorgt voor het effect op de langere termijn. 

Fillers worden door mannen en vrouwen gebruikt

Vooral mannen dromen van een strakke kaaklijn. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht zijn het niet alleen dames die kiezen voor fillers om rimpels en lijntjes weg te laten werken. Vooral mannen zijn geïnteresseerd in kaaklijn fillers van Radiesse. Maak nu een afspraak bij Aesthetic Beauty Center en ook jij ziet er binnenkort weer onweerstaanbaar uit. 

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close