Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Lip Fillers Methode

Lip Fillers Methode

In deze blog bespreken we een drietal verschillende lip fillers methodes. Tegenwoordig behoren volumineuze en getuite lippen tot het schoonheidsideaal voor vrouwen. Het opvullen van lippen is in de afgelopen jaren razend populair geworden. Het hebben van lip fillers is dan ook dé trend van het moment. En dat deze trend een blijver is, kunnen we zeker zeggen. De behandeling behoort zelfs tot een van de populairste cosmetische ingrepen van het moment!

Lip fillers bestaan al ontzettend lang, al sinds de 19e eeuw. In die tijd zagen de behandelingen er heel anders uit. Over de jaren heen werd er zowat alles geïnjecteerd in de lippen. Anno 2021 bestaan de meeste lipfillers uit hyaluronzuur en natuurlijke substanties die je in ons lichaam en in veel verzorgingsproducten vindt.

De doorbraak van de populariteit van deze ingreep kwam er in 2015. In dat jaar gaf Kylie Jenner eindelijk toe dat zij de cosmetische ingreep uit liet voeren. Dit zorgde ervoor dat de vraag naar lip vergroting binnen 24 uur maar liefst 70 procent steeg!

Lip fillers Methodes technieken

Je zult op internet veel verschillende technieken voorbij zien komen, zoals The Russian Method, Cupid’s Bow, en Keyhole Pouth. Voor een lip filler behandeling gebruiken wij verschillende methodes. Maar wat houden al deze methodes nu in? Welke van deze methodes past het best bij jou?

Het bereiken van een mooi en natuurlijk resultaat is ons doeleinde. Lippen opvullen met fillers zorgt voor een langdurig, mooi en natuurlijk resultaat. Mits subtiel en natuurlijk aangebracht door een ervaren arts. Elke lippen en wensen zijn anders en per situatie zal onze arts bekijken wat het best bij je past.

Aesthetic Beauty Center heeft al jarenlang ervaring met het plaatsen van injectabels en botox. Wij werken uitsluitend met ervaren artsen en A-merk producten. Wij luisteren daarbij ook altijd nauwkeurig naar de wensen van de cliënt. Voor de behandeling zullen wij eerlijk advies geven over de verwachte resultaten.

Hieronder zullen wij uitgebreid de verschillende lip fillers methodes omschrijven.

The Russian Method

Één van de meest populaire lip fillers methode is ''The Russian Method''. Dit is een van onze favorieten! Hierbij worden kleine micro injecties hyaluronzuur verticaal in de lip geïnjecteerd. Door deze micro spuitjes worden je lippen vol en mooi rond gevuld. Deze techniek verbreedt, lift en opent het liplichaam zonder dat je lip de projectie verliest. Hierdoor lijkt het alsof je lip meer omhoog krult dan dat het volume naar voren komt. Deze lip filler methode is onder andere gebruikt bij reality ster Kylie Jenner.

Cupid's Bow

Bij de lip fillers methode genaamd Cupid's Bow wordt de bovenkant van de lippen opgevuld met hyaluronzuur. Deze techniek is ideaal voor lippen met een geringe vorm. Door het opvullen van de lippenrand wordt de natuurlijke curve van je lip ondersteund en dit geeft een zacht en natuurlijk resultaat. Door middel van de Cupid's Bow techniek krijgen je lippen vooral meer definitie aan de voorzijde van je mond en lippen.

Keyhole Pouth

Heb jij al gehoord van de Keyhole Pouth methode? Deze lip filler methode wordt uitgevoerd door middel van het spannen van een draadje in het midden van de onderlip. Op deze manier wordt de filter zodanig ingespoten dat er een kleine opening (hole) ontstaat in het midden van de boven en onderlip. Deze methode zal een getuite lip veroorzaken (pouth). Het resultaat van deze behandeling is niet direct zichtbaar, maar wordt opgebouwd in meerdere behandelingen.

Lip Fillers Methodes van Aesthetic Beauty Center

Onze wens is om u zo mooi en natuurlijk mogelijk te maken. Het is ons doeleinde om uw gelaat op een veilige en effectiefe manier te verbeteren en te verjongen. De artsen van Aesthetic Beauty Center hebben aandacht voor kwaliteit, service, hygiëne, comfort en nazorg. Uw wensen en ervaringen staan centraal en zijn het uitgangspunt van onze werkwijze. Onze behandelkamers zijn ingericht op uitstekende hygiëne en het optimaal uitvoeren van behandelingen met injectables.

Aesthetic Beauty Center stelt zich ten doel om u de hoogste kwaliteit te bieden. Deze kwaliteit is zichtbaar in de behandelingen en producten, onze artsen en in de zorgvuldige voor- en nazorg. Wij bieden u een uitstekende en persoonlijke behandeling met de focus op een natuurlijk resultaat.

Ben je enthousiast geworden? Wij staan altijd voor u klaar om vrijblijvende informatie te geven over onze behandelingen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer infortmatie wilt over de verschillende lip fillers methodes.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close