Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Liposuctie onderkin 

Kent u dat gevoel? Wat u ook doet en hoeveel gewicht u ook verliest, het vet in uw gezicht lijkt maar niet te verdwijnen. Een onderkin kan uw gezicht voller doen lijken en uw kaaklijn minder gedefinieerd maken. Gelukkig biedt liposuctie van de onderkin een effectieve oplossing voor deze hardnekkige vetophoping. Bij Aesthetic Beauty Center begrijpen we de impact van een onderkin op uw zelfvertrouwen en bieden we gespecialiseerde behandelingen aan om u te helpen uw gewenste uiterlijk te bereiken.

Wat is liposuctie van de onderkin?

Liposuctie van de onderkin is een cosmetische ingreep waarbij overtollig vet uit de kin en kaaklijn wordt verwijderd. Deze behandeling is ideaal voor mensen die ondanks dieet en lichaamsbeweging last blijven houden van een onderkin. Het resultaat is een strakkere, meer gedefinieerde kaaklijn en een jeugdiger uitziend gezicht.

Voordelen van liposuctie tegenover een neklift

 • Minder kans op complicaties: Liposuctie is minder invasief dan een neklift, wat de kans op complicaties vermindert.
 • Kleinere kans op littekens: De incisies bij liposuctie zijn klein en nauwelijks zichtbaar, wat resulteert in minimale littekens.
 • Snellere herstelperiode: Na een liposuctie is de herstelperiode doorgaans korter dan na een neklift.
 • Natuurlijke resultaten: Vooral op jongere leeftijd kunnen de resultaten van liposuctie subtieler en natuurlijker zijn dan die van een neklift.

Onze benadering bij Aesthetic Beauty Center

Bij Aesthetic Beauty Center staat uw tevredenheid voorop. Onze aanpak voor onderkin liposuctie is grondig en gericht op het bereiken van de meest esthetische resultaten. In tegenstelling tot veel andere klinieken werken wij niet met vaste zones. Wij behandelen de gehele regio rondom de kin, inclusief de kaken, indien nodig om het mollige effect volledig weg te nemen.

Het behandelproces

 1. Consultatie: Tijdens de eerste consultatie bespreken we uw wensen en verwachtingen. We evalueren uw gezicht en bepalen de beste aanpak voor uw specifieke situatie.
 2. Voorbereiding: Voor de ingreep wordt de te behandelen regio grondig gereinigd en gemarkeerd.
 3. Verdoving: Om ervoor te zorgen dat u geen pijn ervaart tijdens de behandeling, gebruiken we lokale verdoving.
 4. De ingreep: Met behulp van een fijne canule wordt het overtollige vet voorzichtig verwijderd. Deze canule wordt door kleine incisies ingebracht, waardoor littekens minimaal blijven.
 5. Nazorg: Na de ingreep krijgt u alles wat u nodig heeft voor een goede nazorg, inclusief een compressiemasker om de genezing te bevorderen en zwelling te verminderen.

Resultaten en herstel

De resultaten van onderkin liposuctie zijn doorgaans direct zichtbaar, maar verbeteren naarmate de zwelling afneemt. Volledige resultaten kunnen enkele weken tot maanden na de ingreep zichtbaar zijn. Dankzij onze zorgvuldige techniek en uitgebreide nazorg is de herstelperiode relatief kort en kunt u snel weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Nazorg tips

 • Draag het compressiemasker zoals aanbevolen om zwelling te verminderen en de huid te ondersteunen tijdens het genezingsproces.
 • Vermijd zware inspanning en direct zonlicht gedurende de eerste weken na de ingreep.
 • Volg onze nazorg instructies zorgvuldig op voor het beste resultaat en om complicaties te voorkomen.

Waarom kiezen voor Aesthetic Beauty Center?

Bij Aesthetic Beauty Center combineren we expertise met zorg en aandacht voor detail. Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste technieken en de beste apparatuur om uw veiligheid en comfort te garanderen. Wij nemen de tijd om uw individuele behoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte behandelingen aan die perfect aansluiten bij uw verwachtingen.

Onze beloften

 • Persoonlijke aandacht: Elke patiënt is uniek, en wij zorgen ervoor dat elke behandeling dat ook is.
 • Veiligheid voorop: Wij gebruiken alleen klinisch geteste en goedgekeurde technieken en materialen.
 • Uitstekende nazorg: Wij bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat uw herstel soepel verloopt en uw resultaten optimaal zijn.

Wilt u meer weten over onze onderkin liposuctie behandelingen of een consultatie inplannen? Bezoek onze website of neem contact met ons op. Bij Aesthetic Beauty Center helpen we u graag om weer vol vertrouwen voor de dag te komen.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close