Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Onderkin weghalen met Belkyra!

Een volle onderkin is vanaf nu verleden tijd

Een onderkin weghalen kan met Belkyra (in de VS noemen ze dit Kybella). Dit is een techniek waarbij het vetweefsel weg wordt gehaald zonder chirurgie of liposuctie. De Belkyra techniek wordt toegepast met Deoxycholinezuur. Deoxycholinezuur is een natuurlijk bestanddeel dat lichaamseigen is. Het zorgt er namelijk voor dat het vetten uit voeding afbreekt. Uit studies heeft gebleken dat het ook cosmetisch ingezet kan worden.

67% van de mensen stoort zich aan een volle onderkin

Het is een gegeven feit dat veel mensen zich ergeren aan hun onderkin. Een dubbele onderkin kan ontstaan door genen, ouderdom of als de persoon in kwestie zwaarder is geworden. Een volle onderkin valt erg snel op en kan storend zijn. Het is ook geen toevoeging aan schoonheidsidealen. Een onderkin ingreep of liposuctie is razend populair. Dit zijn ingrepen waarbij een operatie nodig is. Bij Belkyra is dit anders want je kunt hiermee een onderkin weghalen zonder chirurgie of liposuctie.

Hoe kun je een onderkin weghalen met Belkyra?

Belkyra is een synthetische stof dat deoxycholinezuur heeft nagebootst, hierdoor heeft het dezelfde werking als deoxycholinezuur. Door dit stofje in de onderkin te injecteren zal het alle vetcellen afbreken, hierdoor kan er geen vetophoping meer ontstaan. Als de hier gelegen vetcellen kapot zijn kunnen deze geen vet meer opnemen, hierdoor zal het volume van de onderkin verminderen. Op een natuurlijke manier je onderkin weghalen kan met Belkyra (kybella).

Onderkin behandelen met Belkyra

Je hoeft er niet raar van op te kijken dat je nog nooit gehoord hebt van Belkyra (Kybella). Het is namelijk vrij nieuw in Nederland, dit komt doordat het pas sinds een korte tijd is goedgekeurd. Ik Amerika is het al jaren populair, deze behandelingstechniek wordt daar ook wel Kybella genoemd. In de VS wordt er al sinds 2015 gewerkt met dit wondermiddel, want het zorgt voor verrassende resultaten.

Het heeft 9 jaar geduurd voordat dit middel echt op de markt mocht komen. Dit stofje is helemaal geperfectioneerd door de producent zodat de eindgebruiker van een optimaal resultaat kan genieten.

Belkyra is 100% veilig

Dit middel is goedgekeurd in de VS door de Food & Drug Administration. De FDA keurt medicijnen en zijn hier extreem kritisch in. Ze hanteren strenge keuringseisen. Deze zijn vaak strenger dan de europese varianten van de FDA. Het feit dat de Food & Drug Administration het goed heeft gekeurd zegt veel over Belkyra!

Een Belkyra behandeling ondergaan bij Aesthetic Beauty Center

Bij Aesthetic Beauty Center gaan wij zeer binnenkort deze behandeling aanbieden. Wil jij graag jouw onderkin weghalen? Houdt onze website en social media goed in de gaten! Wij zullen via deze kanalen meer informatie naar buiten brengen over deze populaire behandeling.

Heb je toch meer interesse in een andere behandeling?

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten cosmetische behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten fillers zoals: Jukbeenderen fillers, Lip Fillers, Traangoot fillers. Met botox behandelen wij: VoorhoofdFronsrimpel en onder andere kraaijenpootjes.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor vragen/advies.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close