Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Profhilo voor een jonge en stevige huid

Met het verstrijken van de jaren krijgt de huid steeds meer moeite om niet te verslappen. Je lichaam maakt minder collageen en elastine aan waardoor rimpels ontstaan en je huid er soms minder gezond uitziet. Gelukkig kan daar iets aan worden gedaan. Bij Aesthetic Beauty Center werken we onder andere met Profhilo. Dit is een methode waarbij door middel van kleine prikjes in de huid hyaluronzuur wordt ingespoten. Deze behandeling wordt onder meer toegepast voor het gezicht, de hals en het decolleté. Bekijk hier de Skin Booster behandelingen van Aesthetic Beauty Center.

Geen botox, geen fillers

Als je vindt dat je huid wel een oppepper kan gebruiken maar je wilt liever geen botox of andere fillers gebruiken dan is Profhilo een prima alternatief. Dit middel bevat slechts een werkzame stof en geen gel die onder de huid wordt gespoten en die je dus kunt voelen. Profhilo is hetzelfde als wanneer je een tabletje slikt of een drankje inneemt. Alleen wordt het rechtstreeks onder de huid gespoten waar het meteen zijn werk gaat doen. Een behandeling is pijnloos en uiteraard zonder risico omdat er wordt gewerkt met lichaamseigen stoffen. 

Een langdurig resultaat

Het grote voordeel van een Profhilo behandeling is dat het resultaat 6 tot wel 12 maanden zichtbaar blijft. Dat is dus vergelijkbaar met fillers. Je kunt een afspraak maken bij Aesthetic Beauty Center om de behandeling te laten bijwerken als je merkt dat je huid er minder strak en stralend uitziet. Vaak is dan een minder intensieve behandeling nodig, die uiteraard ook goedkoper is. Wel wordt aangeraden om na ongeveer 4 weken een aanvullende behandeling te plannen, want dan is goed te zien hoe het effect is en of er misschien moet worden ‘bijgestuurd’. 

Wat is het verschil met fillers?

De behandeling met Profhilo verschilt op een belangrijk punt met het inbrengen van fillers of botox. Hoewel in fillers ook vaak hyaluronzuur wordt gebruikt om de huid te stimuleren wordt deze niet opgevuld zoals dat bij fillers – zoals het woord ook al suggereert – de huid met het middel wordt opgevuld. Je kunt een Profhilo wel combineren met een behandeling met fillers of botox. De specialist van Aesthetic Beauty Center kan samen met jou de behandeling kiezen die het beste past bij jouw wensen en jouw huidtype. 

Voor wie is Profhilo de beste keuze?

Als je merkt dat je huid verslapt en je vindt dat niet mooi dan is een behandeling met Profhilo zeker het overwegen waard. Als je bij fillers en botox een associatie krijgt met filmsterren die er op hun 75e nog uit willen zien als toen ze 25 waren dan is dit een prima alternatief. Zeker omdat het een behandeling is die niet pijnlijk is en waarvan je het resultaat snel merkt. Bovendien profiteer je van een behandeling die zijn effect gedurende vele maanden laat zien. Profhilo kan worden ingezet om het gehele gezicht te modelleren omdat het zeer plaatselijk kan worden aangebracht. Wil je meer weten of meteen een afspraak maken dan kun je natuurlijk contact opnemen met Aesthetic Beauty Center om je vragen te stellen of meteen een afspraak te maken. 

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close