Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Rimpels verwijderen in het gezicht

Wanneer je ouder wordt, verandert je huid en ontstaan er langzaam maar zeker plooien en rimpels. Deze kunnen ertoe leiden dat je onzeker of zelfs ongelukkig met je uiterlijk bent. Wanneer je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en behandelingen, heb je misschien al eens gehoord van de term ‘liquid facelift’. Deze behandeling met injecties is erop gericht de rimpels te doen verminderen en het volume van je huid te doen toenemen, zonder dat je een ingrijpende operatie hoeft te ondergaan. De fillers zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Een behandeling die gebaseerd is op de natuurlijke opbouw van je gezicht

De fillers werken op verschillende plaatsen in je gezicht op een unieke manier. Ze verbeteren het volume, net als de contouren van je gezicht, zodat je een jeugdigere uitstraling krijgt. De behandeling verloopt vlot en zo goed als pijnloos. Tijdens de behandeling kijkt de chirurg naar de natuurlijke opbouw van je gezicht en welke gebieden extra volume nodig hebben. Men kijkt dus altijd naar het totaalplaatje, zodat de verschillende elementen van je gezicht in verhouding blijven. 

Totaalaanpak

De fillers die bij een liquid facelift worden ingezet, zijn op basis van hyaluronzuur en worden op strategische plekken over je hele gezicht geïnjecteerd. De persoonlijke aanpak staat centraal. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet per se te werken. Ook de oorzaken van het volumeverlies worden onderzocht en meegenomen in het behandelplan. Deze totaalaanpak leidt tot een mooi resultaat. 

Een behandeling met een korte herstelduur

Het eindresultaat van een liquid facelift is niet direct zichtbaar; hyaluronzuur heeft enkele weken nodig om zich in je huid door te ontwikkelen. Het eindresultaat bereik je na ongeveer 4 tot 6 weken. De downtime, oftewel de herstelduur van een behandeling, is erg kort. Er kunnen na een liquid facelift enkele blauwe plekjes ontstaan, maar deze verdwijnen doorgaans na enkele dagen weer. Eventuele zwellingen koel je met ijs. Na het ondergaan van een liquid facelift kun je je dagelijkse bezigheden vlot weer oppakken. 

Wat kost een liquid facelift?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een liquid facelift, vraag je je ongetwijfeld af welk prijskaartje er aan deze behandeling met injectables hangt. Echter bestaat daar geen standaard, kant-en-klaar antwoord op. Dit heeft ermee te maken dat er een persoonlijke aanpak wordt gehanteerd bij deze behandelmethode. Het is vooraf dan ook niet te zeggen op welke plekken er fillers moeten worden gezet en hoeveel. Iedereen is immers weer anders en de ene persoon heeft vanwege een sterkere huidveroudering meer fillers nodig dan de ander. 

Een liquid facelift is van tijdelijke aard

De resultaten van een liquid facelift zijn van tijdelijke aard. Ze kunnen tussen de 6 en 24 maanden aanhouden, afhankelijk van de gebieden die zijn behandeld en welke producten daarvoor zijn gebruikt. Om je jeugdige uiterlijk te kunnen blijven behouden, is het raadzaam om na 6 maanden een herhaalbehandeling te plannen. Houd er rekening mee dat een liquid facelift camoufleert en problemen niet oplost. Daarom wordt het vooral als effectief gezien bij personen met milde tot gemiddelde tekenen van huidveroudering in het gezicht. 

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close