Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Skin boosters

Heeft u altijd al gedroomd van een gladde en soepele huid? Dan is de Skinboosters behandeling echt iets voor u!

Er zijn veel factoren die invloed hebben op uw huid. Door te veel zon, stress en ongezonde voeding kan u een droge en ongezonde huid krijgen. Huidverzorging van buitenaf kan helpen, maar hydrateert tijdelijk en dringt niet diep door. Skinboosters met hyaluronzuur hydrateert uw huid van binnenuit voor een lang aanhoudend effect. Deze behandeling is geschikt voor de huid van uw gezicht, decolleté en handen.

Waar is de Skinbooster behandeling voor?

Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid. Het product Restylane Vital (Skinboosters) zorgt voor een verbetering van de huidkwaliteit ten geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

Skinboosters zijn er niet alleen voor je gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté en de handen. Je kan de behandeling met Skinboosters uitbreiden met andere schoonheidsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld een peeling of een behandeling met hyaluronzuur fillers. Skinboosters zijn ook geschikt bij grove acnelittekens en helpen de huid weer gladder en egaler te worden.

Wat gebeurt er tijdens een Skinbooster behandeling?

Bij Aesthetic Beauty Center maken wij gebruik van Micro-injecties met Skinboosters. Op deze manier zal jouw huid pijnloos worden gehydrateerd. De microreservoirs met hyaluronzuur worden opgebouwd in de middelste en onderste huidlaag. Dit zorgt voor intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse uitstraling. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Wij werken met een onzichtbare naald, om de pijn van injecties te minimaliseren. Hierdoor zal de behandeling een stuk comfortabeler zijn. Het te behandelen gebied kan ook plaatselijk worden verdoofd. Hierdoor zal de behandeling een stuk comfortabeler zijn.

Er zijn verschillende injectietechnieken, zodat de behandeling precies kan worden afgestemd op jouw wensen. Elke behandelsessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. De stof heeft een groot waterbindend vermogen. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan, wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Hyaluronzuur is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert. Hierdoor wordt de huid van het te behandelde gebied gehydrateerd. Hierdoor zal de huid op die plaats steviger, elastischer en gladder worden. Aan de buitenkant wordt dit zichtbaar doordat de huid een mooie, gezonde gloed krijgt.

Wat doet Hyaluronzuur voor de huid?

Er zijn veel redenen om van Hyaluronzuur te houden! Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger, die zorgt voor betere vochtopname en vochtverlies tegengaat. Hierdoor zal de huid een gezonde en stevige uitstraling krijgen. Verder heeft Hyaluronzuur antioxiderende eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Verder is Hyaluronzuur effectief in het helpen behouden van de elasticiteit, wat zorgt voor een jeugdige uitstraling.

De voordelen van een Skinbooster behandeling

Skinboosters worden gebruikt om de huid van binnenuit de verzorgen. Daardoor zal de kwaliteit van je huid worden hersteld en de elasticiteit worden verbeterd. Hierdoor worden lijntjes en oneffenheden minder zichtbaar. Het doel van de Skinboosters behandeling is om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.

Hoeveel behandelsessies zijn er nodig?

In veel gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om de huid langdurig te hydrateren. Het behandelplan voor Skinboosters bestaat uit drie behandelingen, die twee tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd. Vooraf de behandeling wordt uiteraard het behandelplan besproken wat het best bij u past.

Zijn er verschillende soorten skinboosters voor verschillende huidtypes?

Ja. Er zijn verschillende Skinbooster-producten. Afhankelijk van het gebied en het huidtype kan het juiste product worden gekozen:

- Skinboosters Vital is voor de verouderde of door zonlicht beschadigde huid.

- Skinboosters Vital Light voor de jongere of kwetsbare huid.

Kunnen Skinboosters-producten met andere esthetische huidbehandelingen worden gecombineerd?

Skinboosters kunnen afzonderlijk of in combinatie met andere anti-agingbehandelingen worden gebruikt. We adviseren deze behandelingen ook na ingrepen zoals facelifts.

Voor de behandeling

Het wordt aangeraden om 30 minuten voor de behandeling te komen, zodat we bij u Emla crème (verdovende crème) kunnen aanbrengen. Vijf dagen vóór de behandelingen kunt u beginnen met Arnica druppels, dit zal de blauwe vlekken verminderen. Ook raden wij het aan om om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook gelieve geen bloedverdunnende medicijnen te gebruiken, zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen (dit laatste eventueel na overleg met uw arts). Gelieve 48 uur vóór de behandeling geen alcohol te neme

Na de behandeling

Na de behandeling kun je last krijgen van lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken. In de meeste gevallen verdwijnt de zwelling binnen een paar dagen. Goed koelen kan helpen om zwelling in het behandelde gebied te voorkomen of te verminderen. Make-up mag pas weer na zo’n 24 uur worden gedragen.

Duur resultaat

Het resultaat van een Restylane Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn twee behandelingen (1 kuur) nodig.

Natuurlijk restultaat

Skinboosters geven een bijzonder natuurlijk resultaat. Hoewel er ook iets volume wordt toegevoegd aan het gezicht, is het grote voordeel van seinboosters dat ze de huid hydrateren en verjongen. Hyaluronzuur stimuleert het collageen in de huid. Hierdoor krijgt u een “healthy glow” en een stralende huid. Het subtiele volume, geeft u een “natural lift” van het gezicht, met behoud van uw natuurlijke contouren.

Aesthetic Beauty Center

Welkom bij Aesthetic Beauty Center. Wij zijn een medische en cosmetische kliniek die bekend staat om kwaliteit, vakkundigheid en natuurlijk resultaat. De kliniek is gespecialiseerd in esthetische behandelingen voor het gelaat, waaronder fillers, botox, PRP en PDO.

Onze artsen zijn getraind en gecertificeerd in medische-cosmetische behandelingen met injectables die gericht zijn op de verbetering en verjonging van de huid. Persoonlijke aandacht en deskundig advies staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt voor zowel de periode voor, tijdens, als na de behandeling. Uw wensen staan daarin centraal.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close