Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Tanden bleken in Rotterdam

Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen je tanden en kiezen donkerder van kleur worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals roken, het dunner worden van de glazuurlaag, bepaalde medicatie en het regelmatig drinken van koffie, thee of wijn. Gelukkig kun je bij Aesthetic Beauty Center in Rotterdam terecht voor de meest innovatieve en minst schadelijke methode om je tanden te bleken. In deze blog ontdek je alles over onze professionele behandelingen en hoe je thuis veilig en effectief je tanden kunt bleken.

Waarom verkleuren tanden?

Het is een natuurlijk proces dat tanden na verloop van tijd verkleuren. Enkele veelvoorkomende oorzaken zijn:

  • Roken: Tabak bevat stoffen die zich aan het tandoppervlak hechten en vlekken veroorzaken.
  • Erosie van de glazuurlaag: Naarmate de glazuurlaag dunner wordt, wordt het onderliggende dentine zichtbaar, wat van nature een donkerdere kleur heeft.
  • Medicatie: Sommige medicijnen kunnen bijwerkingen hebben die leiden tot verkleuring van de tanden.
  • Consumptie van bepaalde dranken: Koffie, thee en wijn bevatten kleurstoffen die zich in de tandglazuur kunnen nestelen en verkleuringen veroorzaken.

Professioneel tanden bleken bij Aesthetic Beauty Center

Bij Aesthetic Beauty Center bieden we een professionele tandenbleekbehandeling die zowel effectief als veilig is. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren tandartsen die gebruikmaken van de nieuwste technologieën om je tanden witter te maken zonder ze te beschadigen.

Tijdens je eerste consultatie zal onze tandarts de toestand van je tanden beoordelen en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Afhankelijk van de ernst van de verkleuring en het gewenste eindresultaat, kan de behandeling in onze praktijk plaatsvinden of worden gecombineerd met thuisbleken.

Thuis tanden bleken: Een praktische oplossing

Op basis van het advies van onze tandarts kun je er ook voor kiezen om je tanden thuis te bleken. Dit is een praktische en effectieve oplossing die je de flexibiliteit biedt om de behandeling in je eigen tijd en omgeving uit te voeren.

Het proces begint met het maken van op maat gemaakte bleekbitjes voor je onder- en bovenkaak. Deze bitjes worden speciaal voor jou gemaakt zodat ze perfect passen en optimaal contact maken met je tanden. In combinatie met een speciale bleekgel kun je de bitjes in de ochtend en avond dragen. Afhankelijk van het advies van je tandarts, draag je de bleekbitjes 15 tot 30 minuten per sessie.

Voordelen van op maat gemaakte bleekbitjes

Een van de grootste voordelen van op maat gemaakte bleekbitjes is dat ze langdurig gebruikt kunnen worden. Nadat ze eenmaal zijn gemaakt, kun je ze blijven gebruiken voor vervolgbehandelingen, wat zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is. De bitjes zorgen ervoor dat de bleekgel gelijkmatig over je tanden wordt verdeeld, wat resulteert in een consistente en natuurlijke witheid.

Deskundig advies en begeleiding

Bij Aesthetic Beauty Center begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we persoonlijk advies en begeleiding gedurende het gehele bleekproces. Onze tandartsen staan klaar om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat. We zorgen ervoor dat je tanden op een veilige manier witter worden, zonder schadelijke effecten op je tandglazuur.

Plan vandaag nog je afspraak

Ben je klaar voor een stralende lach? Plan vandaag nog je afspraak bij Aesthetic Beauty Center in Rotterdam. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen je tanden witter te maken op een veilige en effectieve manier.

Door te kiezen voor Aesthetic Beauty Center, kies je voor kwaliteit, veiligheid en de best mogelijke zorg voor je tanden. Ontdek de voordelen van professionele tandenbleekbehandelingen en stralend witte tanden die je zelfvertrouwen een boost geven. Wacht niet langer en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor tanden bleken in Rotterdam!

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en om direct een afspraak te maken. Laat je tanden bleken door de experts bij Aesthetic Beauty Center en geniet van een prachtige, stralende lach in Rotterdam!

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close