Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Traangoot fillers bij Aesthetic Beauty Center 

Heeft u last van wallen of donkere kringen onder uw ogen? Dit komt doordat de vetzakjes in uw traangoot zijn verzakt en volume hebben verloren. Vaak gaat dit samen met een genetisch component. Hierdoor kan u onterecht vermoeid of gestrest overkomen. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor: traangoot fillers bij Aesthetic Beauty Center. Door het opvullen van de traangoot met een filler krijgt u een uitgeruste en ontspannen blik.

Wat zijn traangoot fillers?

Traangoot fillers zijn injecties die de holtes onder uw ogen opvullen. De fillers bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vocht aantrekt en vasthoudt. Dit zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en haar elasticiteit behoudt. Hyaluronzuur fillers zijn de meest gebruikte fillers ter wereld vanwege hun uitstekende hydratatie en huidverzachtende eigenschappen.

Bij Aesthetic Beauty Center gebruiken we de merken Stylage S, Belotero en Teosyal Redensity-II. Deze fillers zijn oplosbaar met hyaluronidase, wat betekent dat ze veilig en flexibel in gebruik zijn. Teosyal Redensity-II is speciaal ontwikkeld voor de traangoot en trekt geen vocht aan, waardoor de kans op vochtophoping of vochtzakjes minimaal is. Dit merk raden wij vooral aan bij mensen die al een beetje last hebben van een klein vet- of vochtzakje en geen operatie aandurven.

Hoe werkt de behandeling?

Onze behandeling begint met een consultatie waarin we uw wensen en verwachtingen bespreken. Vervolgens reinigen we het te behandelen gebied grondig en brengen we een verdovende crème aan om het comfort te verhogen. De filler wordt met een fijne naald of canule voorzichtig geïnjecteerd in de traangoot.

Behandelduur en effectiviteit

De gehele behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en het resultaat is direct zichtbaar. Voor de eerste keer een filler laten inspuiten heeft een opbouwtijd van een halfjaar nodig voor een optimaal resultaat. In totaal houdt het effect van de filler zo’n 8 tot 12 maanden aan.

Veiligheid en nabehandeling

De fillers die wij gebruiken zijn uiterst veilig en voldoen voor 100 procent aan de gestelde eisen. Ze zijn al miljoenen keren gebruikt en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. Na de behandeling kan er enige zwelling of roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Wij adviseren om de eerste 24 uur na de behandeling geen zware inspanningen te doen en direct zonlicht te vermijden.

Voordelen van traangoot fillers

  • Direct resultaat: U ziet meteen verbetering na de behandeling.
  • Minimale hersteltijd: U kunt vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.
  • Langdurige werking: De effecten houden gemiddeld 8 tot 12 maanden aan.
  • Natuurlijk ogend resultaat: De fillers zorgen voor een subtiele en natuurlijke verjonging van uw uiterlijk.
  • Veilig en effectief: De merken die wij gebruiken zijn klinisch getest en goedgekeurd.

Prijs en kwaliteit

De prijs van traangoot fillers varieert afhankelijk van het merk dat gebruikt wordt. Teosyal Redensity-II is een wat duurder merk, maar biedt extra veiligheid doordat het geen vocht aantrekt, wat de kans op vochtophoping minimaliseert. Het prijsverschil met andere fillers bedraagt ongeveer €100,-. Wij informeren u tijdens de consultatie graag over de verschillende opties en helpen u de beste keuze te maken op basis van uw specifieke situatie en wensen.

Waarom kiezen voor Aesthetic Beauty Center?

Bij Aesthetic Beauty Center staat uw veiligheid en tevredenheid voorop. Ons team van ervaren specialisten gebruikt alleen de beste en veiligste producten. Wij nemen de tijd om uw persoonlijke wensen en behoeften te begrijpen en bieden een op maat gemaakte behandeling die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Onze professionele en zorgvuldige aanpak garandeert dat u met een tevreden en ontspannen gevoel de kliniek verlaat.

Wilt u meer weten over onze traangoot filler behandelingen of een consultatie inplannen? Bezoek onze website of neem contact met ons op. Bij Aesthetic Beauty Center helpen we u graag om weer fris en stralend voor de dag te komen.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close