Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670

Wenkbrauwen lift met Botox

Iedereen zal inmiddels wel eens van de wenkbrauwlift gehoord hebben. Vaak wordt er dan meteen gedacht aan een chirurgische ingreep. Op deze manier wordt er huid verwijderd en vervolgens worden de voorhoofdshuid en wenkbrauwen gelift. Dit is niet meer per se nodig. Wenkbrauwen kunnen ook eenvoudig gelift worden met Botox. Hierdoor heb je minder hersteltijd. Hoe werkt het?

Botox

We willen allemaal graag een open en uitgeruste blik. Om die reden wordt de wenkbrauwlift met Botox steeds populairder. Met een paar injecties kun je namelijk gemakkelijk een heel mooi resultaat hebben. Door de wenkbrauwen iets te liften, kan een sombere uitstraling enorm verminderen.

In je gezicht heb je enorm veel spieren. Al die spieren zorgen voor je mimiek. Helaas zorgen de spieren er ook voor dat je wenkbrauwen omlaag getrokken worden. Botuline toxine, oftewel Botox, kan je spieren tijdelijk minder actief maken. Botox is een hulpmiddel om de spieren te ontspannen. Het liften van de wenkbrauwen gebeurt door Botox te injecteren in de spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken. Hierdoor ontstaat een frissere en open blik.

Resultaat van een wenkbrauwlift

Na de behandeling is het resultaat niet direct te zien. Dit is bij iedere behandeling met Botox het geval. Na ongeveer 1 tot 2 weken is het resultaat van de behandeling aanwezig. Bij een wenkbrauwlift met Botox wordt de wenkbrauw slechts een paar millimeter gelift. Je hebt dus een heel subtiel resultaat, maar een enkele millimeter kan een heel groot verschil maken. Ook worden vaak de bovenoogleden een beetje meegelift. Daardoor krijg je minder druk op je ogen.

Bovenooglidcorrectie

Zou je graag een bovenooglidcorrectie willen doen, maar vind je het toch een enge stap? Of kom je niet in aanmerking voor een vergoeding? Dan kan voor jou de wenkbrauwlift met Botox een goed alternatief zijn. Door de wenkbrauwen iets omhoog te laten liften, ontstaat er meer ruimte voor de bovenoogleden. Daardoor is er minder druk op je ogen.

Ook is het mogelijk om een wenkbrauwlift na het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie te doen. Deze behandeling wordt aangeraden voor het accentueren van je open blik. Ongeveer 4 weken na een bovenooglidcorrectie kan de wenkbrauwlift gedaan worden.

Kosten van een wenkbrauwlift

Er is maar een kleine hoeveelheid Botox nodig voor een wenkbrauwenlift. Het liften van beide wenkbrauwen wordt gerekend als een halve zone Botox. De precieze kosten zijn afhankelijk van het gebruikte merk. De kosten zijn ongeveer vanaf € 70,00.

Duur resultaat

Nadat de spiertjes zijn ingespoten met Botox zie je niet gelijk het resultaat. In de periode van 2 dagen tot 2 weken na de behandeling zal de ingespoten spier immobiel worden. En ook de aanspanning van de spier zal verminderen. Het resultaat van een wenkbrauwlift blijft ongeveer 4 maanden aanwezig. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Het effect van een behandeling met Botox heeft een tijdelijke duur. Botox wordt op een natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. Als jij een Botox behandeling om de 3 tot 6 maanden herhaalt dan worden je spieren getraind om minder hard te werken. Dan blijft het resultaat steeds langer aanwezig.

Neem contact op

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close