-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij De Hals

PDO draadlift hals voor en na

PDO Draadlift hals voor en na

Welkom op de PDO draadlift hals voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center. Hier kunt u zien wat de resultaten zijn van een PDO draadlift hals behandeling. Als u twijfelt over het nemen van een PDO Draadlift behandeling kunt u op deze pagina de grote voor en na verschillen zien. Hierdoor krijgt u een betere indruk over de behandeling. Wij starten altijd met een vrijblijvende intake zodat wij u goed kunnen informeren over de behandeling en de te verwachten resultaten.

De PDO behandeling kan toegepast worden op verschillende locaties. De meest gebruikte locaties zijn de hals, decolleté, kraaijenpootjes, bovenlip en bij de wang/kaaklijn. Op onze PDO draadlift hals voor en na pagina kunt u zien hoe wij deze behandeling toepassen in de hals. PDO draden zijn oplosbare draden die al jaren in de chirurgie worden gebruikt. De draden zijn gemaakt in verschillende soorten en maten zodat er bij iedere patient een oplossing op maat gevonden kan worden. 

Met de kleine variant kunnen wij ideaal lijntjes onder de ogen of kraaijenpootjes behandelen. De grote varianten zijn ideaal voor het plaatselijk liften.

PDO draadlift hals voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center

Op onze PDO draadlift hals voor en na pagina kunt u meer informatie vergaren over de PDO behandeling. De verschillen tussen voor en na zijn inmens. Een hals met veel rimpels, ook wel een kalkoenhals genoemd, kan er voor zorgen dat u vaak met een sjaal loopt om het te verbergen. De hals bevat weinig vet en droogt snel uit. Hierdoor is het een locatie waar er snel en diepe rimpels kunnen ontstaan. Een hals met rimpels en plooien kan onzekerheid met zich meebrengen.

Deze verschijnselen zijn eenvoudig aan te pakken met onze PDO behandeling. Met onze behandeling kunnen wij de huid van uw hals verstivegen en strakker maken. Nadat de behandeling is afgerond zult u geen last meer ervaren van een hals met rimpels en plooien.  

De behandeling 

Voor de behandeling zal er eerst een intake plaatsvinden. Hier kunt u terecht met al uw vragen en de behandelend arts neemt de behandeling met u door. Al uw wensen worden tijdens deze intake ook aangehoord. De arts zal u ook vertellen wat u na de behandeling wel en niet mag en kan doen. Het is ook mogelijk om deze intake vrijblijvend in te plannen zonder afspraak. Hierdoor kunt u informatie vergaren zodat u bij uwzelf ten rade kan gaan of de behandeling iets voor u is.

De definitieve resultaten die u ziet op onze PDO draadlift hals voor en na pagina zijn na 3-5 maanden zichtbaar. U zult periodiek een herbehandeling kunnen aangaan zodat de resultaten behouden worden.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven