-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Fronsrimpels

Botox fronsrimpel voor en na

Botox Fronsrimpel voor en na

Welkom op de Botox fronsrimpel voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center. Hier kunt u zien wat de resultaten zijn van een Botox Fronsrimpel Behandeling. Als u twijfelt over het nemen van een botox behandeling kunt u op deze pagina de grote voor en na verschillen zien. Hierdoor krijgt u een betere indruk over de behandeling. Wij starten altijd met een vrijblijvende intake zodat we u goed kunnen informeren over de behandeling en de te verwachten resultaten.

De fronsrimpel ontstaat in de loop der jaren door het samentrekken van de spieren tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurd bijvoorbeeld bij het tegen de zon in kijken, of bij het geconcentreerd lezen van een boek. Er kunnen hierdoor horizontale en verticale lijntjes ontstaan. Wanneer deze permanent blijven geeft dit geen prettige uitstraling.

Een behandeling aan de fronsrimpel is de meest toegepaste botox behandeling. Sommige mensen kijken nors en vermoeid doordat hun fronsrimpel een prominente plek in het gezicht heeft. Hierdoor kan het lijken dat een persoon boos kijkt. Heeft u last van uw fronsrimpel? Aesthetic Beauty Center kan de fronsrimpel laten verdwijnen met botox. De foto's zijn allemaal te zien op onze Botox fronsrimpel voor en na pagina!

Door de behandeling zullen de desbetreffende spieren ontspannen waardoor de fronsrimpel niet meer zichtbaar is. In sommige gevallen is de fronsrimpel zo diep dat wij fillers inzetten voor een optimaal resultaat.

Botox fronsrimpel voor en na foto's van Aesthetic Beauty Center

Op onze Botox Fronsrimpel voor en na pagina vindt u patiënten die een behandeling hebben gehad in onze beauty kliniek. Hierdoor kunnen wij u een goed beeld geven van de te verwachten resultaten. Het is prettig om te zien hoe de resultaten bij andere patiënten zijn, hierdoor kunt u erachter komen of een behandeling interessant is voor u. 

Bij de vrijblijvende intake krijgt u een persoonlijk advies van de behandelend arts. Deze luistert naar uw wensen en informeert u over de behandeling. Zo weet u wat uw te wachten staat bij een behandeling van één van onze artsen!

De behandeling

Voordat de behandeling plaatsvind starten wij altijd met een intake van +- 10 minuten. Elk gezicht en elke fronsrimpel is anders. Hierna kan er direct behandeld worden. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten.  De werking van botox is niet direct zichtbaar, dit duurt ongeveer 3-4 dagen. De resultaten blijven ongeveer 3 maanden zichtbaar. Hierna kan er weer behandeld worden. Hoe vaker u behandeld wordt, hoe langer de resultaten zichtbaar blijven.

De behandelend arts geeft u instructies mee voor na de behandeling. Heeft u na het zien van onze botox fronsrimpel voor en na pagina nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een intake inplannen!

 

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven