-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Het Gelaat

PDO Draadlift gelaat voor en na

Welkom op de PDO draadlift gelaat voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center. Hier kunt u zien wat de resultaten zijn van een PDO draadlift hals behandeling. Als u twijfelt over het nemen van een PDO Draadlift behandeling kunt u op deze pagina de grote voor en na verschillen zien. Hierdoor krijgt u een betere indruk over de behandeling. Wij starten altijd met een vrijblijvende intake zodat wij u goed kunnen informeren over de behandeling en de te verwachten resultaten.

De PDO behandeling kan toegepast worden op verschillende locaties. De meest gebruikte locaties zijn de halsdecolletékraaijenpootjesbovenlip en bij de wang/kaaklijn. Op onze PDO draadlift hals voor en na pagina kunt u zien hoe wij deze behandeling toepassen in de hals. PDO draden zijn oplosbare draden die al jaren in de chirurgie worden gebruikt. De draden zijn gemaakt in verschillende soorten en maten zodat er bij iedere patient een oplossing op maat gevonden kan worden. 

Met de kleine variant kunnen wij ideaal lijntjes onder de ogen of kraaijenpootjes behandelen. De grote varianten zijn ideaal voor het plaatselijk liften.

PDO draadlift gelaat voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center

Wanneer u meer informatie wilt over deze populaire behandeling kunt u onze PDO draadlift gelaat voor en na pagina bekijken. Deze pagina is speciaal in het leven geroepen voor mensen die twijfelen over een PDO behandeling in het gelaat bijvoorbeeld voor hun wenkbrauwen, kaaklijn en bijvoorbeeld hun ogen. In ons Beauty Center in Rotterdam worden er meerdere locaties van het lichaam behandeld met PDO draden.

Een PDO draadlift behandeling zorgt voor een jongere uitstraling op een natuurlijke manier. In de loop der jaren kunnen bepaalde facetten in het gezicht wat gaan zakken of hangen. Hierdoor kan een persoon er onterecht moe of gestrest uitzien. Dit gaat voornamelijk om de gezakte wenkbrauwen, kraaienpootjes, ingevallen wangen, marionetlijnen, rokerslijnen, hamsterwangen en een uitgezakte kaaklijn. Dit kan voor een onzeker gevoel zorgen. Bij Aesthetic Beauty Center hebben wij hier de ideale oplossing voor.

De behandeling

De behandeling zal zorgen voor stevige en volle huid met minder rimpels. Dit alles wordt gedaan door het gebruiken van de oplosbare PDO draden. Deze draden worden al jaren door chirurgen gebruikt en zijn uiterst veilig.

Voor de behandeling zal er eerst een vrijblijvende intake plaatsvinden. Hier kunt u al uw vragen stellen over de PDO draadlift behandeling. Ook zal de behandelend arts u vertellen wat er verwacht kan worden en of er eventueel botox of fillers nodig zijn om tot een nog beter resultaat te komen. De vrijblijvende intake zal 10 minuten voor de behandeling plaatsvinden. U kunt er ook voor kiezen om de intake los van de behandeling in te plannen wanneer u graag geïnformeerd wilt worden. U kunt de afspraak vervolgens eenvoudig bij ons inplannen. 

De PDO behandeling duur ongeveer 30 minuten. Het optimale resultaat is ongeveer na 3-5 maanden zichtbaar. Dit is helaas niet permanent. Wanneer u de gewenste resultaten wilt behouden zal u periodiek behandeld moeten worden. 

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven