-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Jukbeenderen

Jukbeenderen fillers voor en na

Welkom op onze jukbeenderen fillers voor en na pagina. Hier kunt u de resultaten bekijken van onze filler behandelingen. Wanneer u er over twijfelt om een bepaalde behandeling toe te passen is het fijn om te zien wat de uiteindelijke resultaten zijn. De voor en na foto's van de behandelingen laten het grote verschil zien. 

Het opvullen van de jukbeenderen zorgt voor een krachtige en jeugdige uitstraling. Door het natuurlijke verouderingsproces van de huid vervlakken onze wangen. Het volume neemt met de tijd af. Hierdoor kan het voorkomen dat u er vermoeid uitziet. Met deze behandeling krijg u het jeugdige effect terug van hoge en opvallende jukbeenderen. Dit is één van de belangrijkste kenmerken van vrouwelijke schoonheid.

Jukbeenderen fillers voor en na foto's van Aesthetic Beauty Center

Om een zo goed mogelijk beeld te geven wat deze behandeling voor u kan betekenen hebben wij deze speciale Jukbeenderen Fillers Voor en Na pagina gemaakt. Hier kan u bij verschillende gezichten zien wat de resultaten zijn van deze filler behandeling

De resultaten van de behandeling blijven relatief lang zichtbaar. Dit is ongeveer 8 tot 12 maanden. 

Wanneer u bij ons op consult komt gaan we met de behandelende arts kijken welke resultaten optimaal bij u passen. Natuurlijk luisteren wij graag naar uw wensen. Wij zullen u vervolgens vertellen en adviseren wat het mooiste bij uw gelaat past. In de Jukbeenderen fillers voor en na foto's kunt u zien hoe wij bij ieder persoon een prachtig resultaat hebben kunnen bewerkstelligen. 

De behandeling

De totale behandeling zal slechts een paar minuten duren. De herstel periode van deze behandeling is ongeveer 1-2 weken. In het begin zal het behandelde gebied iets opgewzollen zijn. Dit neemt ongeveer 20% tot 30% af.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven