-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Kaaklijn

Kaaklijn fillers voor en na

Welkom op onze kaaklijn fillers voor en na pagina. Hier kunt u de resultaten bekijken van onze filler behandelingen. Wanneer u er over twijfelt om een bepaalde behandeling toe te passen is het fijn om te zien wat de uiteindelijke resultaten zijn. De voor en na foto's van de behandelingen laten het grote verschil zien. 

Door het natuurlijke verouderingproces van de mens kan de kaaklijn zijn vorm verliezen en verslappen. Hierdoor kunnen de vaak zogenoemde hamsterwangen ontstaan. Door onze Kaaklijk Filler behandeling zorgen wij voor een strakke kaaklijk. Een strakke kaaklijn zorgt voor een jeugdige look. Op onze Kaaklijn Filler voor en na galerij kunt u onze behaalde resultaten bekijken. Ieder persoon heeft een ander gezicht. Hierdoor heeft iedereen een unieke behandeling nodig. Wij zorgen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat wat u een jonger en frisser uiterlijk zal geven. De effecten van deze behandeling zullen ongeveer 8 tot 12 maanden aanhouden.

Kaaklijn Fillers voor en na foto's van Aesthetic Beauty Center

Bent u een kaaklijn fillers behandeling in overweging aan het nemen en wilt u graag zien wat de resultaten kunnen zijn? Wij hebben speciaal hiervoor deze pagina ontwikkeld. Zo kunt u zien hoe een behandeling een verschil kan maken in het gelaat. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis consult. Op deze manier kunt u meer informatie krijgen over de de behandeling en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook zal de arts u een advies geven wat het beste bij uw gelaat past. 

De behandeling

De totale behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Na de behandeling krijgt u een aantal instructies mee van de arts voor een optimaal resultaat. Ook vindt er na 2-3 weken een kosteloze controle en eventuele nabehandling plaats bij oneffenheden. Heeft u vragen na het zien van de Kaaklijk Fillers Voor en Na pagina? Neem dan vrijblijven contact met ons op. Voor meer informatie kunt u op de behandeling pagina verder lezen.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven