-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Liquid facelift

Liquid Facelift voor en na

Liquid Facelift Voor en Na

Welkom op de Liquid Facelift voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center. Hier kunt u de resultaten bekijken van onze filler behandelingen. Wanneer u er over twijfelt om een bepaalde behandeling toe te passen is het fijn om te zien wat de uiteindelijke resultaten zijn. De voor en na foto's van de behandelingen laten het grote verschil zien. 

Wanneer u er jonger uit wilt zien zonder een operatie aan te gaan hebben wij de Liquid Facelift behandeling. Op deze manier krijgt uw gezicht een volledige opfris beurt. Bij de intake wordt er gekeken naar de verschillende zones die behandeld worden. Zoals u kunt zien op de liquid facelift voor en na foto's zetten wij verschillende methodes in om een gewenst resultaat te behalen. De verschillende methodes zijn Botox, Fillers en PDO draden.

Als u de Liquid Facelift voor en na foto's bekijkt zult u vooral de volgende zones zien die worden behandeld: de slapen, jukbeenderen en wangenneuslippenplooienmondhoeken, fijne lijntjes worden opgevuld, lippen, traangoot en de kaaklijn.

Zoals hierboven aangegeven zullen de verschillende zones behandeld worden met botox, fillers en pdo draadlift.

Liquid Facelift voor en na foto's van Aesthetic Beauty Center.

Wanneer u een liquid facelift behandeling aan het overwegen bent is het natuurlijk slim om eerst de liquid facelift voor en na foto's te bekijken. Op deze manier kunt u bij eerder behandelde patienten zien hoe het eindresultaat is. Het resultaat van deze behandeling blijft ongeveer 8 tot 12 maanden zichtbaar.

Wanneer u met vragen zit is het ook mogelijk om eerst een vrijblijvende intake in te plannen. Op deze manier kunt u geinformeerd worden over wat deze behandeling voor u kan betekenen. De behandelend arts zal u een advies op maat geven en een realistische verwachting. Zo kan u met veel vertrouwen de behandeling aangaan.

De behandeling.

Deze behandeling duurt enkele minuten. Nadat u bent behandeld is het resultaat direct zichtbaar, maar na 2 weken zult u het eindresultaat zien. Na de behandeling is er een kans dat er wat blauwe plekken ontstaan. Ook kan het behandelde gebied iets opgezwolle zijn.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven