-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Neuscorrectie

Neuscorrectie Voor en Na

Neuscorrectie Voor en Na

Welkom op onze Neuscorrectie voor en na pagina. Hier kunt u de resultaten bekijken van onze filler behandelingen. Wanneer u er over twijfelt om een bepaalde behandeling toe te passen is het fijn om te zien wat de uiteindelijke resultaten zijn. De voor en na foto's van de behandelingen laten het grote verschil zien. Op deze manier kunt u een idee krijgen wat een behandeling voor u kan betekenen.

Een neuscorrectie hoeft tegenwoordig niet operatief uitgevoerd te worden. Deze behandeling kan prima met fillers worden uitgevoerd, dit werkt enorm drempelverlagend. Wanneer er een operatie uitgevoerd moet worden kan dit mensen afschrikken. Mede daarom is onze neuscorrectie behandeling met fillers zo populair. 

Een neus met een esthetische afwijking kan voor onzekerheid zorgen. Een neus kan groot of scheef ogen. Ook kunnen er oneffenheden, hobbels of verzakkingen van de neus zijn. Doordat de neus een opvallende plaats in het gezicht heeft valt dit erg snel op. Bij Aesthetic Beauty Center bieden wij de oplossing met onze behandeling voor uw neus. Bekijk de Neuscorrectie voor en na foto's voor een aantal van onze behaalde resultaten. Wij voeren deze behandeling dagelijks uit!

Neuscorrectie voor en na foto's van Aesthetic Beauty Center

Wanneer u deze behandeling in overweging aan het nemen bent adviseren wij u om even onze neuscorrectie voor en na pagina te bekijken. Hier kunt u zien dat wij allerlei verschillende soorten vormen naar tevredenheid hebben behandeld. Wij zorgen dat uw neus na de behandeling erg natuurlijk oogt. Voordat de behandeling plaatsvind zult u eerst een intake gesprek hebben met de behandelend arts. Deze brengt u op de hoogte van de verwachte resultaten. Ook luister hij aandachtig naar uw wensen. Voor het rechtzetten van uw neusschot of het herstel van schade na een breuk is alleen een operatie de oplossing. In sommige gevallen wordt er ook botox gebruik bij uw behandeling.

De behandeling

Nadat de intake heeft plaatsgevonden zal de behandeling plaatsvinden. Dit duurt slechts enkele minuten. Na de behandeling krijgt u instructies mee voor de komende periode. Het behandelde gebied zal iets opgezwolle zijn. Het kan 1-2 weken duren voordat dit is weggetrokken.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven