-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Traangoot

Traangoot fillers voor en na

Traangoot fillers voor en na

Welkom op onze traangoot fillers voor en na pagina. Hier kunt u de resultaten bekijken van onze filler behandelingen. Wanneer u er over twijfelt om een bepaalde behandeling toe te passen is het fijn om te zien wat de uiteindelijke resultaten zijn. De voor en na foto's van de behandelingen laten het grote verschil zien. Op deze manier kunt u een idee krijgen wat een behandeling voor u kan betekenen.

Wanneer u onze traangoot fillers voor en na pagina aan het bekijken bent is de kans groot dat u deze behandeling in overweging aan het nemen bent. Hier kunt u een aantal van onze behandelde patienten en hun resultaten zien.

Wanneer u last heeft van donkere kringen onder uw ogen of wallen komt dit doordat de vetzakjes in de traangoot zijn verzakt. Dit kan voor een onterechte vermoeide uitstraling zorgen. Ook zien mensen met wallen er vaak wat gestrest uit. Wij bieden de oplossing met onze traangoot filler behandeling. Hierbij vullen wij de traangoot op met een filler. Zoals u op de foto's kunt zien wordt de traangoot op een mooie manier opgevuld. Hierdoor verwijnen uw wallen.

Traangoot fillers voor en na foto's van Aesthetich Beauty Center

Het behandelen van de traangoot met een filler is een behandeling die wij dagelijks uitvoeren. Wanneer u last heeft van wallen of donkere kringen onder uw ogen kan dit erg ongemakkelijk zijn. Nadat u het heeft laten behandelen zult u er uitgerust en ontspannen uitzien. De behandeling voeren wij uit met een filler gemaakt van een lichaamseigen stof. De hyaluronzuur filler is de meest gebruikte filler ter wereld en is uiterst veilig.

Het resultaat blijft ongeveer 8-12 maanden zichtbaar, en de filler heeft een half jaar nodig om op te bouwen. Op onze traangoot fillers voor en na pagina zijn onze patienten behandeld met de merken Stylage S en Belotero. Deze fillers zijn oplosbaar met hyaluronidase. Ook gebruiken we voor de traangoot vaak het merk Teosyal redensity-II. Dit is een filler die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van de traangoot.

De behandeling

Voordat u een behandeling bij ons aangaat zult u eerst een vrijblijvende intake krijgen. Dit kan voor de behandeling plaatsvinden maar ook op een geheel andere dag ingepland worden. Bij deze intake gaat de behandelend arts een advies op maat geven. Iedereen ziet er anders uit en iedereen heeft andere wensen. Wij gaan altijd voor een natuurlijk resultaat.

De behandeling is pijnloos en duurt slechts een paar minuten. Een verdoving is niet nodig. De behandelend arts geeft u ook instructies mee voor na de behandeling.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven