-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Voorhoofdslijnen

Botox Voorhoofd voor en na

Botox voorhoofd voor en na

Welkom op de Botox voorhoofds voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center. Hier kunt u zien wat de resultaten zijn van een Botox voorhoofdslijnen Behandeling. Als u twijfelt over het nemen van een botox behandeling kunt u op deze pagina de grote voor en na verschillen zien. Hierdoor krijgt u een betere indruk over de behandeling. Wij starten altijd met een vrijblijvende intake zodat we u goed kunnen informeren over de behandeling en de te verwachten resultaten.

Door uw voorhoofdslijnen kunt u er snel ouder uit zien dan dat u er daadwerkelijk uit ziet. Het is volkomen logisch dat u zich hieraan ergert. Op onze botox voorhoofd voor en na pagina kunt u zien dat wij de oplossing hebben voor uw voorhoofdslijnen. Vraagt u zich af welke resultaten haalbaar zijn bij onze Botox Behandeling? Speciaal daarvoor hebben wij deze pagina in het leven geroepen.

De voorhoofdslijnen ontstaan door mimiek, en het aanspannen van de voorhoofdspier. De lijnen op het voorhoofd zijn zeer prominent aanwezig. Dit is één van de redenen dat mensen zich snel aan de voorhoofdslijnen ergeren.

Botox voorhoofd voor en na pagina van Aesthetic Beauty Center.

Op onze botox voorhoofd voor en na pagina kunt u zien dat wij door het injecteren van kleine beetjes botulinetoxine in de voorhoofdspieren de lijnen laten verdwijnen. Hierdoor ontspannen de spieren in deze zone waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn of in zijn geheel verdwijnen.

Door deze behandeling met de fronsbehandeling en wenkbrauwlift te combineren kunnen we een nog mooier resultaat behalen.

Wij vinden het prettig om u een zo goed mogelijke indicatie te geven over de behandeling op onze botox voorhoofd voor en na pagina. Wanneer u nog steeds twijfelt over de behandeling kunt u ervoor kiezen om een vrijblijvende intake in te plannen. Hier kunnen wij u informeren over de behandeling en de te verwachten resultaten.

De behandeling

De resultaten die u ziet op onze botox voorhoofd voor en na pagina zijn niet bewerkt. De behandeling zelf duurt slechts 5-10 minuten. Er zal eerst een intake plaatsvinden voor u behandeld wordt.

Vervolgens zal de behandelend arts uw voorhoofd desinfecteren en de prikpuntjes aftekenen. Vervolgens injecteert hij de botox met behulp van kleine prikjes. Het resultaat van de behandeling is na 3 tot 4 dagen te zien. Na 2 weken is de werking van de botox optimaal. De dynamische rimpels verzachten of verdwijnen zelfs helemaal.

U krijgt ook instructies mee van de behandelend arts, het is uiterst belangrijk dat deze goed opgevolgd worden.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven