• KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATUURLIJK
  • PROFESSIONEEL

Marionetlijnen

Heeft u last van een onterecht sombere uitstraling door hangende mondhoeken? Zeker als u zich verder energiek voelt is dit erg vervelend.  Aesthetic Beauty Center geeft u met behulp van fillers weer een vrolijke, vitale uitstraling. Een eenvoudige, snelle behandeling, met een optimaal eindresultaat!

De uitstraling die u verdient!

De hangende mondhoeken, ofwel marionetlijnen, zijn ontstaan door volumeverlies in uw gezicht. Dit hoeft niet alleen bij oudere mensen voor te komen. Onze artsen gebruiken voor deze behandeling doorgaans een hyaluronzuurfiller. Deze injectable is lichaamseigen en uiterst veilig.

Fillers hebben een opbouwtijd nodig van een halfjaar. Doorgaans houdt het resultaat zo’n 8 tot 12 maanden aan. Voor een optimale lifting raden onze artsen naast deze behandeling vaak een behandeling van uw jukbeenderen, wangen en kaaklijn aan.

WhatsApp Image 2022-04-30 at 9.33.18 AM

Bekijk resultaten ››

-- FAQ (gekoppeld)

Meer informatie

Advies op maat

Vanwege het feit dat iedereen een ander gelaat heeft geven onze artsen persoonlijk advies. Dit vindt plaats tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten, vlak voor de behandeling. Tijdens dit gesprek vraagt de arts naar uw wensen en vertelt hij over de mogelijkheden. Daarna vindt meestal de behandeling plaats, maar het is ook mogelijk een aparte afspraak voor een vrijblijvende intake te maken. 

Voor de behandeling

We raden u aan om 48 uur van tevoren geen alcohol te drinken of medicijnen zoals ibuprofen of aspirine te gebruiken. Indien u dat wenst brengen we verdovende crème aan. Deze zal de behandelde plek gedeeltelijk verdoven. We vragen u dan om 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Ook zullen we de administratieve afhandeling realiseren.

De behandeling

De behandeling duurt slechts enkele minuten. Onze artsen vullen de marionetlijnen oppervlakkig op met behulp van een kleine naald. Daarna behandelen ze deze zone met een lichte massage om het gewenste effect te bereiken. De behandeling heeft een verzachtende werking, zodat u er jonger uitziet.

Na de behandeling

De zwelling is de eerste 3 dagen vaak het meest zichtbaar. Binnen 2 weken zal de zwelling helemaal weg zijn. Ook zal 20 tot 30 procent van het initiële volume afnemen. Voor een optimaal resultaat raden we u aan de instructies van de arts de komende tijd goed op te volgen.

Controle en kosteloze nabehandeling

Als het nodig is kunt u 2 tot 3 weken na de behandeling op controle komen. Heeft u last van bobbels of andere oneffenheden? Dan zullen we u kosteloos nabehandelen. In overleg met de arts kunnen we de behandeling eventueel herhalen.

Tarief behandeling marionetlijnen

We bieden deze behandeling aan vanaf €330,-

Veelgestelde vragen

Is het altijd mogelijk de marionetlijnen te behandelen?

Niet altijd. De mondhoek is een wat moeilijker gebied om te behandelen. Uw mond is zeer beweeglijk en er komen 6 spiertjes samen. Als de huid heel slap is adviseren we vaak een liquid facelift in plaats van een losse filler. Ook als u de jukbeenderen mee laat behandelen is een liquid facelift aan te raden.

Is een mondhoekbehandeling altijd in combinatie met een kaaklijnbehandeling?

U bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat u nodig vindt, maar een combinatie van deze behandelingen geeft het mooiste resultaat.

Doet de behandeling van de marionetlijnen pijn?

De verdovende crème biedt pijnverlichting, maar u kunt nog wel wat pijn voelen omdat de naalden relatief diep worden ingebracht. De dagen erna kun u last krijgen van een lichte zwelling en blauwe plekken. Deze kunt u met behulp van make-up eenvoudig camoufleren.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven