• KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATUURLIJK
  • PROFESSIONEEL

Fronsrimpels

Een ontspannen, tevreden indruk maken. Dat wil iedereen. Maar sommige mensen kijken permanent nors of vermoeid omdat ze fronsrimpels hebben. Heeft u daar last van en wilt u daar iets tegen doen? Met een eenvoudige, botoxbehandeling kan Aesthetic Beauty Center uw fronsrimpels laten verdwijnen. Dankzij botulinetoxine krijgt de huid rust en verzachten de rimpels. 

De meest toegepaste botoxbehandeling

Fronsrimpels ontstaan doordat de spiertjes tussen de wenkbrauwen regelmatig worden samengetrokken. Mogelijke oorzaken van dit verschijnsel zijn erfelijkheid, computergebruik en autorijden. De behandeling van de fronsrimpels is een van de meeste toegepaste botoxbehandelingen. De ingreep duurt maar kort en het resultaat is uitstekend. Het natuurlijke eiwit botox valt onder de geneesmiddelenwet en is uiterst veilig. Soms zijn de fronsrimpels zo diep dat botox alleen niet voldoende is. In dat geval passen we ook hyaluronzuur fillers toe. Na de behandeling zal u er binnen enkele dagen weer jong en stralend uitzien.

WhatsApp Image 2021-11-06 at 12.51.45 PM
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ (gekoppeld)

Meer informatie

Advies op maat

Geen fronsrimpel is hetzelfde. Daarom krijgt u eerst advies op maat tijdens een vrijblijvende intake van 10 minuten. Deze intake vindt plaats voor de behandeling. Tijdens dit gesprek neemt de arts uw wensen en de mogelijkheden met u door. Ook vertelt hij wat u kunt verwachten van de behandeling, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het is ook mogelijk een aparte vrijblijvende intake te plannen.

Voor de behandeling

We raden u aan om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn voor de behandeling, zodat er genoeg tijd is voor de intake en de administratieve afhandeling. De botoxbehandeling is vrijwel pijnloos; een verdoving is dus niet nodig.

De behandeling

Na de intake en de administratieve afhandeling kan de behandeling gelijk beginnen. Allereerst zal de arts het gebied rondom de frons desinfecteren en de prikpunten aftekenen. Met behulp van gerichte, kleine injecties kunnen de spieren rondom de frons ontspannen. Binnen 10 minuten staat u weer buiten. De werking van botox is niet direct zichtbaar. Pas na 3 tot 4 dagen ziet u resultaat en na 2 weken is dit resultaat maximaal. De werking van botox houdt ongeveer 3 maanden aan. Dynamische rimpels zullen verzachten of zelfs helemaal verdwijnen. Na 3 maanden zullen we u opnieuw behandelen. Hoe vaker de botox wordt geïnjecteerd, hoe langer het resultaat blijft aanhouden.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u na de behandeling de instructies van de arts goed opvolgt. Zo kunt u bijvoorbeeld tot 2 uur na de behandeling beter niet gaan liggen. Verder mag u het gebied niet masseren. Het is wel aan te raden om de behandelde spier aan te spannen; ofwel regelmatig boos te kijken. Dit versterkt de werking van de botox. Het kan zijn dat u na de behandeling een lichte zwelling of wat blauwe plekjes krijgt. Maar meestal ziet u er niets van.

Controle

Het eindresultaat van botox is 2 weken na de behandeling zichtbaar. U kunt eventueel 2 tot maximaal 3 weken na de behandeling op controle komen om deze te evalueren. We kunnen dan eventueel ook de herbehandeling inplannen. Mocht er nog veel spieractiviteit aanwezig zijn dan kan er besloten worden om wat extra botox in te spuiten. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Als er na bijvulling nog steeds spieractiviteit is dan reageert uw lichaam niet goed op botox en heeft verdere behandeling geen nut.

Tarief behandeling fronsrimpel

We voeren botoxbehandelingen al vanaf € 125,- uit.

Veelgestelde vragen

Krijg ik geen onnatuurlijke blik doordat ik niet kan fronsen?

Onze artsen gaan heel subtiel te werk en zorgen ervoor dat u er zo natuurlijk mogelijk uit blijft zien. We gebruiken nooit te veel botox, zodat u gewoon kunt praten en lachen. Wel kunnen bepaalde gezichtsuitdrukkingen, zoals boos of verbaasd kijken, worden uitgeschakeld. Maar het zal anderen hooguit opvallen dat u er minder vermoeid of nors uitziet en dat is nu juist het gewenste effect. 

Kan ik hoofdpijn krijgen na deze behandeling?

Dat komt soms voor. U gebruikt de spiertjes waarmee u fronst niet meer, daardoor zou het kunnen dat andere spiertjes zich juist gaan aanspannen. Hierdoor kan spierspanningshoofdpijn ontstaan. De hoofdpijn kunt u voorkomen door eerder een vervolgbehandeling te plannen of verschillende zones te behandelen om een evenwichtige balans te houden tussen deze zones.

Komt de fronsrimpel erger terug als de botox is uitgewerkt?

Nee. U hebt de spiertjes binnen die zone lange tijd niet gebruikt. Hierdoor kunnen de fronsrimpels niet dieper zijn geworden. Vaak zijn ze zelfs minder diep of gedeeltelijk verdwenen.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven