Neem voor aanpassingen aan de header contact op met de Servicedesk via servicedesk@dewerkendewebsite.nl of 010 - 85 00 670
Wanneer we het hebben over haartransplantatie dan hebben we het over een methode die dun behaard haar maar ook kale plekken helpt te verhelpen. De haartransplantatie kan meestal gedaan worden in 1 soms 2 dagen. Ook wordt er gezorgd voor een natuurlijk resultaat.
Een blijvende oplossing tegen kaalheid is een haartransplantatie. Bij 25 procent van alle mannen komt haarverlies voor. Bij blanke mannen ligt die percentage zelfs op 45 procent. Maar ook bij vrouwen komt kaalheid of haarverlies voor. Meestal herken je haarverlies door een terugtrekkende haarlijn, dun behaarde plekken en een dunner worden kruin. Niet iedereen is hetzelfde en daarom vindt de een het verschrikkelijk en de anders vindt het totaal niet erg. Kaal worden komt alleen in uitzonderlijke gevallen door de levensstijl. Het kan dus iedere man of vrouw overkomen. Wanneer je gebruik maakt van een haartransplantatie verhelpt dat je dunne maar ook kale plekken blijvend.
Wanneer je haar uitvalt zie je dat dagelijks gebeuren. Bij het wakker worden op je kussen, op je bureau of in het douchputje, overal liggen wel haren. Wij snappen dat je dat snel op zoek wilt naar een oplossing. Weet wel, er is geen shampoo of pil die ervoor zorgt dat je haar weer terug gaat groeien, al wordt dit wel vaak beloofd. Het enige wat echt vrijblijvend is, is een haartransplantatie.
Wij begrijpen dat je, je kale plekken wilt verhelpen door er echt haar voor terug te plaatsen. Dit kan met een haartransplantatie. Maar hoe werkt dat nu, een haartransplantatie? Wij proberen het in het kort uit te leggen. Een plastisch chirurg neemt haarzakje die gezond zijn uit de haarkrans en plaats deze dan weer terug op de plaats waar het haar moet gaan groeien. Op deze manier krijg je,je eigen haar weer terug op de kale plekken. De haargroei die tijdens de haartransplantatie ontstaat is blijvend. De haren die gedoneerd zijn door je zelf zijn immuun en hebben dus geen last van het DHT-hormoon. Dit hormoon veroorzaakt de kaalheid.
Er kunnen twee technieken worden gebruikt bij haartransplantaties: de FUE-haartransplantatie en de FUT haartransplantatie. De behandelingen zijn eigen gewoon hetzelfde alleen hebben verschillende organisaties het een andere naam gegeven. Het enigste verschil is de manier waarop de gezonde haarzakjes gepakt worden. Bij de FUT snijdt de chirurg een stuk hoofdhuid weg en hier worden dan de gezonde zakjes uit gehaald. Bij de FUE wordt er gebruikt gemaakt een kleine holle naald die de haarzakjes uit de hoofd haalt.
Dan is er ook nog een tatoeagetechniek, dit wordt micro hair pigmentation genoemd. Eigenlijk wordt er met biologische inkten haarstoppels na gemaakt. Dit wordt gedaan door een gespecialiseerde tatoeëerder. Je kunt de behandeling nemen als een aanvulling op een haartransplantatie.
Wanneer je denkt dat een haartransplantatie iets is wat je graag zou willen kun je altijd een vrijblijvend gesprek aan gaan, zo kun je namelijk bespreken wat je wensen zijn en of het mogelijk is om een traject aan te gaan.
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer