-

PDO DRAADLIFT

Bij Aesthetic Beauty Center kun je terecht voor talloze verschillende behandelingen. Van fillers tot botox, van PRP tot PDO Draadlift. Wanneer je ontevreden bent over je uiterlijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

HOE WERKT PDO DRAADLIFT EIGENLIJK?

Bij Aesthetic Beauty Center kan je dus ook een PDO Draadlift behandelingondergaan. Maar wat is PDO nou eigenlijk precies en wat kan je er mee bereiken? PDO staat voor polydioxanon. Dit zijn oplosbare hechtdraden die al jaren doorgaans in de normale chirurgie worden gebruikt ten behoeve van operaties. Het voordeel van deze draadjes is dus dat ze oplosbaar zijn. Na verloop van tijd is je lichaam vanzelf weer gehecht maar hoef je niet terug te komen om de hechtdraden er nog eens uit te halen.

PDO draadjes zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn gedraaid, glas of gemaakt met weerhaakjes. Ook hebben ze verschillende groottes waardoor er verschillende soorten behandelingen mee kunnen worden uitgevoerd. Wanneer je de kleinste variant gebruikt kunnen wij perfect de kleine, fijne lijntjes en kraaienpoten onder je ogen behandelen. En met de grotere variant kan je dan weer een betere facelift bewerkstelligen. De draadjes zijn eigenlijk overal op het lichaam te gebruiken tijdens een grote of kleine operatie. Door ons worden ze het meest gebruikt op de hals, het decolleté, de oogleden, de lippen en op de wang- en kaaklijn.

EEN JEUGDIGER UITERLIJK CREEREN MET PDO DRAADLIFT

Wanneer u zich bij Aesthetic Beauty Center aanmeldt voor een PDO draadlift behandeling, bent u waarschijnlijk niet helemaal tevreden over één van uw uiterlijke kenmerken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u er graag wat jonger uit wilt zien. Vroeger kon je deze wens wel hebben maar waren er eigenlijk geen mogelijkheden om iets aan je uiterlijk te doen. Tegenwoordig is het heel normaal om je gezicht te laten behandelen wanneer je er ontevreden over bent.

Voor het er jonger uit willen zien, raden we de PDO draadlift methode aan. Deze behandeling toont direct resultaat en is ook nog eens snel gepiept. Wanneer je deze behandeling hebt ondergaan zal je zien dat het resultaat er natuurlijk en mooi uit ziet. Met deze behandeling kan Aesthetic Beauty Center er voor zorgen dat je naar beneden gezakte wenkbrauwen weer zo mooi overeind staan als tien jaar geleden. Ook ingevallen wangen, rokers lijnen, marionetlijnen, hamsterwangen en een uitgezakte kaaklijn zien er na onze behandeling weer mooi en natuurlijk uit. Zo heb je dus snel resultaat en ziet het er ook nog eens fantastisch uit.

De PDO draadlift methode is een uiterst veilige methode. Wanneer u bij ons langskomt voor een vollere en stevigere huid met minder rimpels, dan kunt u er vanuit gaan dat u hierbij geen veiligheidsrisico 's loopt. We draaien op een verantwoorde manier de klok terug. De PDO draden die de chirurgen van Aesthetic Beauty Center gebruiken zijn oplosbaar en hoeven er dus niet later weer uitgehaald worden.

Behandeling voor verschillende zones

Naast dat de behandeling van het gezicht erg populair is, is ook de decolleté één van de meest behandelde zones. Het zou zomaar kunnen dat u vroeger altijd jurkjes droeg met een laag uitgesneden decolleté maar dat dit door de loop van jaren minder fijn geworden is. Het is natuurlijk ontzettend vervelend dat u op vakantie in een shirt over het strand moet lopen omdat u geen bikini meer aandurft. Wij van Aesthetic Beauty Center kunnen u helpen dit probleem voor u op te lossen. De oplossing die wij u bieden is namelijk ook de PDO draadlift behandeling. Na deze behandeling is uw huid namelijk weer even strak als toen u nog wel rond dartelde in laag uitgesneden jurkjes en bikini’s.

De kalkoenhals. Het is een woord die de meeste mensen niet zo leuk vinden. Vroeger had u namelijk een mooie strakke en slanke nek. Maar in de loop van de tijd is ook het vel van uw nek steeds meer gaan hangen. Aesthetic Beauty Center behandelt daarom ook regelmatig deze gebieden met een goed resultaat. Met de PDO draadlift methode zorgen we er voor dat uw huid weer net zo mooi en strak is als hoe het er vroeger uit zag. Uw hals wordt weer steviger en elastischer. Dus wilt u van die vervelende kalkoenhals af? Dan moet u bij Aesthetic Beauty Center zijn. Veilig, snel en mooi. Dat is de kwaliteit die Aesthetic Beauty Center levert.

https://www.aestheticbeautycenter.nl/blog
Scroll naar boven