-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Gummy smile

Ziet iedereen uw tandvlees als u lacht? En lacht u daarom vaak met uw hand voor uw mond? Aesthetic Beauty Center is gespecialiseerd in het behandelen van de zogenoemde gummy smile die dit veroorzaakt. Met behulp van botulinetoxine kunt u binnenkort weer zorgeloos en ongedwongen lachen.

Verholpen met enkele prikjes

Bij een gummy smile is de hefspier van de bovenlip te sterk. Hierdoor is uw tandvlees en de bovenste rij tanden zichtbaar. Dit verschijnsel is aangeboren en al op jonge leeftijd waar te nemen. Met een paar botoxinjecties kunnen de spiertjes boven uw mond zich ontspannen, waardoor er een natuurlijke glimlach ontstaat. Uw tandvlees zal niet meer te zien zijn. Botox bestaat uit een natuurlijk eiwit en is uiterst veilig. Het valt onder de geneesmiddelenwet. Doorgaans is het effect van botox 3 tot 5 maanden zichtbaar. Om een langdurig effect te realiseren is het belangrijk dat u na 3 maanden terugkomt voor een herbehandeling. Als u het injectable voor het eerst gebruikt moet u wel rekeninghouden met een opbouwtijd. Hoe vaker u terugkomt, hoe beter het resultaat.

before-after-gummylines-botox.jpg
Bekijk meer resultaten ››

-- FAQ

Meer informatie

Advies op maat

Voordat de behandeling begint nodigen we u uit voor een vrijblijvend intakegesprek van 10 minuten. U bespreekt uw wensen met de arts en welke mogelijkheden er zijn. Ook neemt hij de verwachtingen met u door. Het is eveneens mogelijk een losse vrijblijvende intake in te plannen.

Voor de behandeling

We vragen u 48 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken of medicijnen te gebruiken zoals aspirine of ibuprofen. Een verdoving is niet nodig; de behandeling wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. We handelen voor de behandeling wel nog een aantal administratieve zaken af, dus we vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

De behandeling

Tijdens de behandeling zet de arts heel voorzichtig 2 prikjes in uw tandvlees ter hoogte van uw neus. Hierdoor ontspannen de spiertjes in uw bovenlip. De behandeling duurt maar een paar minuten. Het kan zijn dat de prikjes een beetje zeer doen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan u last krijgen van een lichte zwelling. Maar dit trekt snel weg. Na 3 tot 4 dagen zal u het eerste resultaat zien. Na 2 weken ziet u het definitieve resultaat. We raden u aan de instructies van de arts goed op te volgen, zodat het resultaat na 2 weken optimaal is.

Controle

2 tot 3 weken na de behandeling kunt u een controle-afspraak maken ter evaluatie. Eventueel plannen we dan ook de herbehandeling in. Is er nog steeds veel spieractiviteit in de behandelde spieren? Dan spuiten we eventueel extra botox in. Dit zit bij de behandeling inbegrepen. Als er na de bijvulling ook nog sprake is van spieractiviteit dan zullen we de botoxbehandeling niet voortzetten. Blijkbaar reageert uw lichaam dan niet goed op botox.

Tarief behandeling gummy smile

We bieden deze behandeling aan vanaf € 100,-

Veelgestelde vragen

Komt de gummy smile niet erger terug als de botox is uitgewerkt?

Nee, integendeel. U hebt de spieren die uw bovenlip aantrekken een lange tijd niet geactiveerd. Daardoor zal het niet erger terugkomen.

Heeft de behandeling invloed op de wijze waarop ik eet?

Nee, u zult normaal kunnen blijven eten.

Zal mijn lach veranderen?

Ja, maar dat is ook de bedoeling. Men ziet uw tandvlees veel minder goed als u lacht. U krijgt een mooiere lach.

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven