-

  • KWALITEIT
  • HYGIËNE
  • NATURAL
  • PROFESSIONEEL

Galerij Lippen

Lip Fillers Voor en Na

Lip fillers voor en na

Welkom op onze lip fillers voor en na pagina. Hier kunt u de resultaten zien van deze filler behandeling. Wanneer u benieuwd bent wat deze behandeling precies voor u kan betekenen kunt u hier inspiratie op doen. Wij hebben in de loop der jaren ontzettend veel patienten blij gemaakt met het opvullen van hun lippen. 

Een mooie volle lip ziet er jeugdig en mooi uit. De lip is een sterk element van het gezicht. Wanneer u ouder wordt kunnen de lippen smaller worden en vorm verliezen. Sommige mensen hebben van nature geen volle lippen. Wij begrijpen dat u een lip filler behandeling in overweging neemt wanneer één van deze scenario's bij u van toepassing zijn.

Lip Fillers voor en na foto's van Aesthetic Beauty Center

Op onze lip fillers voor en na pagina kunt u zien hoe wij meerdere patienten hebben voorzien van mooie opgevulde lippen. Op de foto's kunt u waarnemen dat de patienten na de lip fillers behandeling een mooie vorm hebben, ook de lijntjes rondom de lippen zullen verdwijnen. Bij Aesthetic Beauty Center werken wij altijd met veilige fillers die zijn gemaakt van lichaamseigen stoffen. Op deze manier kan het lichaam deze stof zelf afbreken.

Zoals u ook op de foto's kunt zien proberen wij u altijd van een mooi en natuurlijk resultaat te voorzien. De resultaten zullen ongeveer 8 tot 12 maanden zichtbaar zijn.

Gratis intake voor de behandeling

Bij al onze filler behandeling hanteren wij een gratis intake. Als u er zeker van bent dat u de desbetreffende behandeling wilt nemen kan de intake voor de behandeling plaatsvinden. Wanneer u eerst voor een persoonlijk advies wilt komen kan dit ook natuurlijk. Dan kan de behandeling eventueel voor een later tijdstip worden ingepland. Samen met de behandelend arts zullen wordt er gekeken wat er bij u mogelijk is. Wij zullen u een eerlijk en persoonlijk advies geven.

De behandeling

Nadat de intake heeft plaats gevonden (+-10 min) wordt er behandeld. De behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Vervolgens zullen uw lippen er uitzien als bij de patienten van de Lip Fillers Voor en Na foto's.

De herstel periode duurt ongeveer 2 weken. In deze periode kunt u blauwe plekken krijgen of uw lippen kunnen opgezwolle zijn.

Bekijk hier de behandeling

-

Maak een afspraak

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen?
Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Scroll naar boven